Save the Date: Visual Studio 2015 lanseres 20.juli!


VS_Wht_D_rgbDatoen er klar, og vi gleder oss til Visual Studio 2015 endelig lanseres! Sammen med Team Foundation Server 2015 og .NET Framework 4.6 blir Visual Studio 2015 tilgjengelig for nedlastning 20.juli.

 

Visual Studio 2015 er en stor lansering. Vi åpner opp Visual Studio for utviklere som jobber mot andre plattformer. Alt fra kryssplattform mobil utvikling til iOS, Android og Windows til spillutvikling for Unity, Unreal, Cocos mm. Samtidig vil man med Visual Stdio 2015 kunne effektivisere produktiviteten betraktelig  med nye verktøy og de nye tjenestene med Roslyn for C# og VB. Sammen vil Visual Studio 2015, Team Foundation Server 2015 og Visual Studio Online hjelpe DevOps inn i teamet med backlog management, Azure cloud verktøy, hosted continuous integration og Application Insights på tvers av alle komponenter og applikasjoner.

VS_Social_Facebook_003

Samtidig vil vi nevne et online event den 20. juli hvor du kan lære om det nye i Visual Studio 2015. Du kan selvfølgelig delta i diskusjoner og stille spørsmål direkte, og du får tilgang til over 60 online video sesjoner for å kunne ta et dypdykk i de tekniske detaljene.

For mer informasjon, ta en titt på Visual Studio 2015 Final Release Event, og du kan melde deg på for å følge lanseringseventet online den 20. juli.


Comments (0)

Skip to main content