Cloud workshop for startups i Stavanger og Bergen


BizSpark Cloud Day er en workshop som gir startups en introduksjon til Azure og som viser hvordan man bruker skyen til å bygge et skalerbart produkt.

BizSpark er Microsoft sitt program for oppstartsselskaper. Vi gir gratis teknologi og veiledning fra vår DX avdeling på Lysaker. Inkludert i BizSpark er 27k$ i Azure over tre år og 5 gratis MSDN lisenser. Kravene for å bli tatt opp til BizSpark er at man har et selskap som utvikler software, er under fem år gammelt, privat eid og omsetter for under 1mill. $.

Målet med dagen er å jobbe hands-on med Azure sammen med våre utviklere, jobbe aktivt med de «labene» vi setter opp og skape en toveis kommunikasjon med våre eksperter. Dagen passer perfekt for dere som har planer om å jobbe eller allerede jobber med Azure, men som samtidig ønsker å lære mer om Azure og hva som beveger seg av nye tjenester.

 

Når?:

Vår utvikler fra Oslo kommer til vestlandet for en spennende dag.

22. juni: Stavanger, iPark Incubator, Professor Olav Hanssens Vei 7

23. juni: Bergen, Impact Hub, Holmedalsgården 3

 

Lab Temaene:

Web Server & SQL DB, Deploying Web Apps, Scaling Globally, Traffic Manager, Splitmode, VMs Across Subscriptions & Azure Power Shell.

 

Hva kan dere forvente?:

-Jobbe hands-on med Azure scenarioer, skreddersydd for startups

-Du kan forvente toveis kommunikasjon og diskusjon med oss

-En strukterert dag med gode innspill fra andre spennende selskaper

-Opprette verdifull kontakt med våre utviklere fra Lysaker

 

Agenda:

9:00- Welcome and Intro

09:30- Lab Sessions 1-2

10:30- Pause

10:45- Lab Session 3-4

12:00- Lunch

12:30- Lab Sessions 5-6

14:00- Discussions and Feedback

 

Forberedelser:

  1. Registrere for BizSpark Her
  2. Med tanke på at dette blir gjort i regi av BizSpark, vil alt arbeidet på denne dagen bli gjort gjennom de Azure kontoene man får i BizSpark.
  3. Før vi sees vil vi derfor gjerne at du aktiverer dine fem kontoer i Azure via ditt BizSpark abonnement. Vi vil at du skal gjøre dette fordi vi kommer til å benytte oss av de fem kontoene i workshopen, dette sørger også for at du får 750$ (4750,-) inkludert i Azure hver måned. Dette er mulig fordi du har 5 MSDN lisenser som hver har 150$ (950,-) gratis Azure konsum hver måned, disse kan kobles sammen. Vi har ressurser til å hjelpe deg til å komme i gang før workshopen.

 

For å registrere ta kontakt med Anthony at a-anaval@microsoft.com  

Vi gleder oss til å møte deg! Du kan følge oss på Twitter @bizsparknorway

Comments (0)

Skip to main content