LEAP 2015: Masterclass #3


Nå har vi kommet oss forbi halvveis i programmet, og gårsdagens sesjon med Andy Wigley gav oss et hav av innsikt i hvordan strategien for Windows 10 er, og vi fikk også servert en rekke nyheter som gir alle deltakerne et fortrinn i det å utvikle for denne platformen.

WP_20150423_11_26_38_Pro
Bilde: Andy presenterer hemmelig informasjon for LEAP deltakerne

Windows 10 er rett rundt hjørnet, og det skjer veldig mye rundt det å lage løsninger for bedrifter, rundt identitet, og i måten man utvikler for denne platformen. Mye bygger på kunnskap som man allerede har, men det også en del nye elementer for arkitekter som det er veldig lurt å være tidlig ute med!

Til tross for litt rot med matbestillingen, så var stemningen god, og det var mange aktive deltakere, som stilte spørsmål og var engasjert!

Vil LEAP fortsette?

Vi gir oss ikke med LEAP og har allerede startet planleggingen for LEAP2016, som vil gå av stabelen i andre halvdel av Januar 2016. Vi regner da med at påmelding starter en gang i Juni/Juli måned i år.

Comments (0)

Skip to main content