Ny app-konkurranse for april! Vinner du?


 

App-konkurransen for april er lansert; for norske utviklere på Windows 8 og Windows Phone 8.

I april lodder vi ut 1 stk Surface Pro 3 og 1 Dell Venue 8 Pro!

Delta her!

Du har to muligheter for å delta. Enten kan du oppdatere appen din til Windows 8/Windows Phone 8 fra en eldre versjon eller du kan utvikle en ny app eller et spill til Windows 8 og/eller Windows Phone 8, publisere den i Store i tidsrommet til og med 28.april, registrere bidraget via linken under, og du er automatisk med i trekningen. For hver app du deltar med får du et lodd, og en Universal app som er publisert på begge plattformer gir dermed to lodd. Med andre ord: jo flere apper jo større vinnersjanse.

 

Har du en ny app eller et nytt spill i tankene, så er kanskje tiden inne for å utvikle og publisere nå? Ikke bare vil andre brukere få gleden av ideene dine, men du har også muligheten til å ta med deg en ekstra premie på veien.

 

All info om konkurransen, samt litt ekstra tips og triks på veien finner du på konkurransesiden vår på MSDN. Her finner du både hjelp på veien om du trenger det, tips til enkelt å publisere appen, konkurranseregler, og ikke minst informasjon om hvordan du registerer deg i konkurransen.

 

Håper du vil delta – og at vinnerlykken er med deg!

 

Delta her!

Lykke til!

 

 


Comments (0)

Skip to main content