Bli med oss å se Build Keynote direkte!


 

Vi gjentar suksessen fra i fjor og viser streamen fra Key Note på Build 2015 direkte på storskjerm! I tillegg krydrer vi arrangementet med vår egen introduksjon fra selveste James Whittaker!   

 

Onsdag 29.april går startskuddet for Build 2015. Mange nordmenn reiser til San Francisco for å få med seg de hotteste nyhetene direkte, og vi forventer mange spennende lanseringer og introduksjoner i løpet av Build i år.

Build ble i år utsolgt på 50 minutter, og er helt fullbooket. Det er stor interesse for arrangementet og vi gjør i år som i fjor og inviterer til litt mat, stream av Key Note på storskjerm og en liten eksklusivitet på Scotsman i Oslo sentrum i samarbeid med NNUG Oslo.

 

Vi har storfint besøk her i Norge på den tiden. James Whittaker er muligens Microsofts beste speaker world wide. Han var tidenes første Computer Science som ble ansatt av Federal Bureau of Investigation, og har en PhD i Computer Science fra University of Tennessee. James kommer til Scotsman for å innlede før Key Note starter med et foredrag rundt Internet of Things. Han vil snakke litt om teknologien i dag og hvor vi er på vei, og si litt om hva vi kan forvente av Build og i de kommende månedene.

 

Tid og sted:

The Scotsman, Karl Johans Gate 17, Oslo

Onsdag 29.april

- 15.30: Dørene åpner

- 16.00: Matservering

- 16.30: James Whittaker innleder med et inspirerende foredrag om Internet of Things

- 17.30: Vi sender Key Note fra Build på storskjerm

 

Kontaktperson Microsoft: Hanne Wulff / hawulf@microsoft.com

Kontaktperson NNUG: Sirar Salih / sirars@gmail.com

 

Meld deg på!

 

Har du ikke anledning til å bli med oss til Scotsman så sendes Keynote direkte her: http://www.buildwindows.com/

 

Vi gleder oss til Build, gjør du?

 

Comments (0)

Skip to main content