Vinn Surface Pro 3 og andre kule premier i vår app-konkurranse!


CloudRocketDeskPerson

 

Frem til og med 31. juli skal vi ha månedtlige app-konkurranser for norske utviklere på Windows 8 og Windows Phone 8.

 

I MARS lodder vi ut 2 stk Surface Pro 3 og 1 Nokia Lumia 1520! Alt du trenger å gjøre er å utvikle en app eller et spill til Windows 8 og/eller Windows Phone 8, publisere den i Store i tidsrommet 1. til 28.mars, registrere bidraget via linken under og du er automatisk med i trekningen. For hver app du deltar med får du et lodd, og en Universal app som er publisert på begge plattformer gir dermed to lodd. Med andre ord: jo flere apper jo større vinnersjanse.

 

Det kjøres en ny liknende konkurranse hver måned fremover, så dersom din app ikke skulle vinne i mars, så kan du utvikle nye apper de andre månedene med like store vinnersjanser – og du kan delta hver måned.

 

All info om konkurransen finner du under konkurransesiden på MSDN.

 

Vi gleder oss til å se bidraget ditt! Ta gjerne kontakt på e-post hawulf@microsoft.com om du har spørsmål.

 

Lykke til!


Comments (0)

Skip to main content