Halvdagsseminar: En sky for alle teknologier?


 

Er skyen åpen for alle teknologier? Hvor stor fleksibilitet har man i skyen?

Onsdag 11. mars 08.30 - 11.30

Microsoft Norge, Lysaker Torg 45, 1366 Lysaker

Kontaktperson: Hanne Wulff - hawulf@microsoft.com

Arrangementet er gratis og vi starter med frokost!

 

Microsoft Azure er en skytjeneste som definitivt er åpen for alle teknologier. Vi har fått med oss Novanet for å vise dere hvordan man kan utnytte skyteknologien også med andre programmeringsspråk som f.eks. F# og Java i Azure.

 

Novanet er et spesialistmiljø på Microsofts utviklerplattform, som har erfaring og ekspertise i alle faser av et utviklingsprosjekt, og leverer rådgivning, løsningsarkitektur, utvikling og prosjektledelse.  Med Novanet sine eksperter har vi skrudd sammen en spennende agenda denne formiddagen.

 

Agenda:

Keynote: Hvor fleksibelt er egentlig Azure? – Pedro Dias

Det snakkes mye om Cloud Computing fra Microsoft i disse dager, men hva legger man i dette? I denne keynoten kommer Pedro til å kikke litt på de tjenestene som Microsoft lager, og vise hvorfor nettopp Azure gir deg den graden av fleksibilitet som du trenger for å være konkurransedyktig.

 

F# applikasjoner i Azure – Olav Nybø

Olav tar for seg hvodan man både kan lage webapi i F#, hvordan man kan bruke Azure dokumentdatabase i F# og ikke minst hvordan man deployer til en F# site. Alt vises med konkrete demoer.

 

Fleksible erfaringer hos ATEA – Lars Alexander Jakobsen og Kristian Ravndal

Hvordan sikkert knytte systemer i Azure sammen med systemer on-premise? Lars og Kristian forteller om sine erfaringer med bruk av websites, elastic search og indeksering med web jobs.

 

Dagens foredragsholdere:

        

Pedro Dias

Pedro jobber som Technical Evangelist i Microsoft Norge. Han er utdannet ingeniør ved høyskolen i Oslo og har jobbet som utvikler, arkitekt og prosjektleder de siste 16 årene.

Pedro lever med hodet i skyen og vanner potteplantene sine ved hjalp av skyteknologi.

 

Olav Nybø

Olav er utdannet sivilingeniør i informatikk fra Univerisitetet i Tromsø, og har over 20 års erfaring i utviklingsprosjekter. Han tar gjerne roller som arkitekt, prosjektleder, scrum-master og utvikler.

Olav har også tidligere gjestet vår Podcast, hvor han har snakket om ASP.NET og Open Source.

 

Lars Alexander Jakobsen

Lars har over 10 års erfaring som konsulent, og han har prosjekterfaring fra flere ulike prosjektroller. Han har kompetanse i alle ledd av systemutvikling, fra analyse og design til implementering av løsning

Lars er forøvrig over gjennomsnittet interessert i sport; på vinteren finner du han i skisporet og på sommeren ser du han i lufta i en paraglider.

 

Kristian Ravndal

Nesten hver eneste dag i livet til Kristian siden 2007 har gått med til å programmere. Hovederfaringen fikk han da han jobbet på Altinn, hvor han designet løsningen og deler av plattformen for selvangivelsen som ble produksjonssatt i 2013.

I tillegg til å være faglig dyktig er Kristian en svært sosial person, og han er engasjert i NNUG, Norges ledende .NET-miljø, GeekBeer og Oslo XP.

 

 

Meld deg på!

Velkommen!

 

 


Comments (0)

Skip to main content