DU representerer Norge – 168 land og 25 000 deltakere!


 

Blir man egentlig lei av å lære nye ting når man jobber og brenner for teknologi? Kan man egentlig ta seg denne friheten en dag å si at nå orker jeg ikke lengere å lære meg nye ting? Jeg vil jo påstå at den dagen du kommer frem til denne konklusjonen da er det vel på tide å legge utvikler/it-pro hatten på en bortgjemt krok innerst i et mørk skap og finne deg en annen bransje å jobbe i.

Jeg begynte å lære teknologi midten av 90 tallet og siden da har jeg aldri stoppet å lære nye ting. Selv om jeg til daglig ikke koder lengere men du verden jeg er glad for å kunne vite hva som skjer av nye ting nesten daglig i min jobb.

Jeg jobber som evangelist i Microsoft Norge og snakker med veldig mange oppegående folk som lurer på hvordan de skal bruke teknologien på en god måte. Da takker jeg Microsoft Virtual Academy for at jeg fortsatt kan snakke om teknologi på en god og nyttig måte. Men da tenker jeg for dere som utvikler til daglig, dette må jo være midt i blinken for dere! All Microsoft teknologi opplæring samlet på et sted helt gratis. Har du fortsatt ikke prøvd Microsoft Virtual Academy enda, da bør du følge nøye med nå!

Fra 1 februar 2015 kjører vi engang en global konkurranse hvor du kan lære fra verdensstjerner om akkurat det du vil og samtidig få en global annerkjennelse og fete premier! 🙂 Kan du virkelig si nei til noe sånt? Jeg skal selv være med på dette, klarer du slå meg? 🙂

 

KNOW IT. PROVE IT.

Hva: Know IT. Prove IT #KIPI er en global online konkurranse i 168 land med 25 000 deltakere. Fom 1.feb til 28.feb.

Hvem: Utviklere, IT Profesjonelle, studenter og alle som har interesse i IT.

Hvordan: Sign up. Velg din modul og fullfør. Flere enn en modul er lov.

 

 Premie: Du får en online sertifisering for hver modul du kan legge ut på Linkedin og andre sosiale medier – en CV oppdatering.

 

 

På toppen: Vi kårer en Norges mester som får en goodie bag ( Surface 2, North Face messenger bag, wireless speaker, ShadUp&Code flaske og kopp, total verdi av ca 4000 NOK) . Vi trekker en vinner i Norge blant de som klarer å gjennomføre 3 moduler.

 

 

Konkurransebetingelser, [View:http://blogs.msdn.com/cfs-file.ashx/__key/communityserver-blogs-components-weblogfiles/00-00-01-36-37/3771.Know-IT.-Prove-IT.-Norgesmester-2015.pdf:550:0].

 #IKTNorge #NorwaytotheTop #ICTNorway

Takk for ditt bidrag. Vi gjør dette sammen!


Comments (0)

Skip to main content