Vi gratulerer!!


Januar er her og desember med alt det innebærer er tilbakelagt. Vi ønsker å takke for all deltakelse i julekalenderen vi hadde her på bloggen og nå er også alle vinnere både kåret og kontaktet. Samtidig håper jeg at dere fant innholdet interessant, og jeg håper dere gir oss tilbakemelding om det er noe dere vil lese mer av/mindre av i året som kommer.

 

Hovedpremien var en Surface Pro 3 og vi hadde mange deltakere i konkurransen. Den heldige vinneren er HÅKON BOGSRUD! Vi håper du blir fornøyd med din nye Surface Pro 3!

 

I tillegg var det et par delkonkurranser i noen av lukene.

Vi inviterte dere til å lage en jule-app, og vi ville kåre den beste appen. Vinneren av en Dell Venue 8 Pro ble Knut Eivind Sandsmark med appen Gift Delivery. Premien er sendt i posten, gratulerer!

For quizen var premien en Nokia Lumia 735. Vinneren ble trukket tilfeldig blant alle som hadde 75% eller mer rett svar. Vi gratulerer JULIAN RASMUSSEN med en splitter ny Nokia Lumia!

 

Vi hadde også lokale challenger på DVLUP i desember hvor man kunne vinne en Surface Pro 3 i tillegg til poengene man tilegnet seg ved å submitte til challengene. Vi hadde mange deltakere her også, og gratulerer BJØRN BAKKE som vinner av hovedpremien!

Håper alle dere andre får god nytte av de ekstra poengene som var lagt til challengene, og at dere kan klikke hjem noen kule rewards.

 

 

Hilsen

Hanne 


Comments (0)

Skip to main content