Fra WordPress.com (eller liknende) til Microsoft Azure


Har du i dag en WordPress blog som du har hos en leverandør men har lenge hatt lyst til å få bedre kontroll med selv?

 

I Azure er det fullt mulig å kjøre WordPress med enkle grep og få 100% kontroll på innhold, utseende og utvidelser som man kanskje ikke får med steder som WordPress.com og andre.

 

Einar Ingebrigtsen, Microsoft MVP, har skrevet en artikkel om hvordan flytte din eksisterende WordPress løsning, som du finner her: http://www.ingebrigtsen.info/2014/12/26/moving-from-wordpress-com-to-azure-3/. Einar bytter selv plattform i disse dager og skriver direkte fra egen erfaring, om både hvorfor og hvordan, fordeler og ulemper, og oppsummerer med blant annet: "Det at jeg kan flytte en WordPress site på strengt tatt under en time på denne måten beviser enkelheten og modenheten. Måten man kan skalere og gjøre backup på i Azure gjør egentlig det som skulle være ulemper til så ubetydelige ulemper at en ikke tenker noe på det.

 

 

Ønsker dere en finfin mandag og kommende uke!


Comments (0)

Skip to main content