Luke 24: GOD JUL! Siste sjanse til å vinne en Surface Pro 3!


24Julekalender for utviklere

Velkommen til luke 24 i Microsofts julekalender for utviklere!

Husk at hver luke du deler på Twitter eller Facebook gir deg mulighet til å vinne en Surface Pro 3, men kun 1 deling pr luke i hvert media telles!

 

image

Nå er det jul! Her har dere siste mulighet til å være med i trekningen av en Surface Pro 3. Del julekalenderen på Twitter eller Facebook, så kanskje vi kan sende deg en julegave.

 


#2   

 

Vi ønsker dere en riktig GOD JUL og et fantastisk 2015!

#3

Del lenken til denne luken på Twitter eller Facebook med hashtag #MSDNJul eller trykk på lenken under:

Del på Twitter

Del på Facebook (husk å legge til teksten: Siste sjanse til å vinne en Surface Pro 3 i årets julekalender! #MSDNjul)

 

 

 

Om julekalenderen

 

Hovedpremien er en Surface Pro 3 som blir trukket 27.desember. For å delta i trekningen må du dele på Facebook eller tweete én eller flere luker til vår Surface_pro_3julekalender. Du trenger en åpen profil på Facebook, og posten må deles som public for at vi skal kunne se den, og gi deg et lodd. Jo flere forskjellige luker (dager) du deler/tweeter om, jo større sjanse har du for å vinne hovedpremien. En deling/tweet per dag er lik ett lodd i trekningen. Du kan maks ha to registreringer per dag, en på Twitter og en på Facebook, selv om du twitrer om/deler samme luke flere ganger. Vi ønsker ikke at dette skal være spam.

Hver dag registrerer vi alle facebook-/twitterbrukere som har benyttet #msdnjul den aktuelle dagen. Trekningen av hovedpremien vil være tilfeldig fra den samlede listen av brukere.

Kravet til delingen/tweeten er at den skal minimum innehold lenken til luken, en tekst med lukenummer og hashtaggen #msdnjul. Vi vil gjøre det enkelt for deg og lage eksempler daglig som kan deles/tweetes direkte.

 

- Lykke til og god jul fra oss i MSDN!

 

Konkurranseregler


Comments (0)

Skip to main content