Luke 19: Julenissen bruker EventHub!


19Julekalender for utviklere

Velkommen til luke 19 i Microsofts julekalender for utviklere!

Husk at hver luke du deler på Twitter eller Facebook gir deg mulighet til å vinne en Surface Pro 3, men kun 1 deling pr luke i hvert media telles!

 

image

Når julenissen skal ta imot juleønsker fra alle barna i verden, så trenger han et meldingssystem som er i stand til å takle flere millioner meldinger i sekundet. Julenissen trenger systemer som skalerer ved behov, og som ikke står stille resten av året. Der er Azure en perfekt match!


#2   

 

Slik gjør du:

- Opprett en EventHub innenfor "Service Bus" i Azure

· Sørg for å lage 2 "Shared Access policies (en for sending av meldinger og en for mottak/behandling av meldinger)

· Lag en applikasjon som kan brukes til å poste juleønsker på EventHub.

· Lag en "Ønskebehandlerapp" som implementerer IEventProcessor, og bruk EventProcessorHost til å håndtere innkommende meldinger.

Les mer om EventHub

 

image

Del lenken til denne luken på Twitter eller Facebook med hashtag #MSDNJul eller trykk på lenken under:

Del på Twitter

Del på Facebook (husk å legge til teksten: Årets julekalender for utviklere luke 19: Julenissen bruker EventHub!  #MSDNjul)

 

 

 

Om julekalenderen

 

Hovedpremien er en Surface Pro 3 som blir trukket 27.desember. For å delta i trekningen må du dele på Facebook eller tweete én eller flere luker til vår Surface_pro_3julekalender. Du trenger en åpen profil på Facebook, og posten må deles som public for at vi skal kunne se den, og gi deg et lodd. Jo flere forskjellige luker (dager) du deler/tweeter om, jo større sjanse har du for å vinne hovedpremien. En deling/tweet per dag er lik ett lodd i trekningen. Du kan maks ha to registreringer per dag, en på Twitter og en på Facebook, selv om du twitrer om/deler samme luke flere ganger. Vi ønsker ikke at dette skal være spam.

Hver dag registrerer vi alle facebook-/twitterbrukere som har benyttet #msdnjul den aktuelle dagen. Trekningen av hovedpremien vil være tilfeldig fra den samlede listen av brukere.

Kravet til delingen/tweeten er at den skal minimum innehold lenken til luken, en tekst med lukenummer og hashtaggen #msdnjul. Vi vil gjøre det enkelt for deg og lage eksempler daglig som kan deles/tweetes direkte.

 

- Lykke til og god jul fra oss i MSDN!

 

Konkurranseregler


Comments (0)

Skip to main content