Luke 16: Nå ut til 1 milliard Office brukere gjennom Office 365 apps!


16Julekalender for utviklere

Velkommen til luke 16 i Microsofts julekalender for utviklere!

Husk at hver luke du deler på Twitter eller Facebook gir deg mulighet til å vinne en Surface Pro 3, men kun 1 deling pr luke i hvert media telles!

 

image

Har du lyst til å nå ut til over 1 milliard Office brukere med dine apps? Da burde du lære deg å lage apps for Office 365 og heldigvis det å lage apps for O365 er ikke lengere dyp SharePoint kunnskap eller VBA koding. Du kan lage appen dine utenfor Office 365 og bruke det språket du føler deg komfortabel i. Og hvis du vil heller konsumere O365 data i dine eksisterende iOS, Android, Windows eller web apps, så er dette en luke du absolutt ikke burde hoppe over!


#2   

 

 

Kom i gang med å lage Office 365 apps ved å starte her

 

image

Del lenken til denne luken på Twitter eller Facebook med hashtag #MSDNJul eller trykk på lenken under:

Del på Twitter

Del på Facebook (husk å legge til teksten: Årets julekalender for utviklere luke 16: Nå ut til 1 milliard brukere med Office 365 apps! #MSDNjul)

 

 

 

Om julekalenderen

 

Hovedpremien er en Surface Pro 3 som blir trukket 27.desember. For å delta i trekningen må du dele på Facebook eller tweete én eller flere luker til vår Surface_pro_3julekalender. Du trenger en åpen profil på Facebook, og posten må deles som public for at vi skal kunne se den, og gi deg et lodd. Jo flere forskjellige luker (dager) du deler/tweeter om, jo større sjanse har du for å vinne hovedpremien. En deling/tweet per dag er lik ett lodd i trekningen. Du kan maks ha to registreringer per dag, en på Twitter og en på Facebook, selv om du twitrer om/deler samme luke flere ganger. Vi ønsker ikke at dette skal være spam.

Hver dag registrerer vi alle facebook-/twitterbrukere som har benyttet #msdnjul den aktuelle dagen. Trekningen av hovedpremien vil være tilfeldig fra den samlede listen av brukere.

Kravet til delingen/tweeten er at den skal minimum innehold lenken til luken, en tekst med lukenummer og hashtaggen #msdnjul. Vi vil gjøre det enkelt for deg og lage eksempler daglig som kan deles/tweetes direkte.

 

- Lykke til og god jul fra oss i MSDN!

 

Konkurranseregler


Comments (0)

Skip to main content