Luke 12: Julestemning med snøhvitt i cloud og en ekstra konkurranse!


12Julekalender for utviklere

Velkommen til luke 12 i Microsofts julekalender for utviklere – med en ekstra konkurranse hvor du kan vinne en lekker multiroom høyttaler fra LG!

Husk at hver luke du deler på Twitter eller Facebook gir deg mulighet til å vinne en Surface Pro 3, men kun 1 deling pr luke i hvert media telles!

 

image

Nå som julen nærmer seg er det på tide å prøve ut Azure Websites! Har du MSDN abonnement? Gå til MSDN siden din og aktiver din gratis Azure tilgang og logg på azure portalen for å verfisere at alt er i orden.

Om ikke du har Azure fra før kan du prøve Azure gratis i 30 dager.

Opprett en juleside med et WebProsjekt i Azure og delta i konkurransen om en lekker multiroom høyttaler fra LG!

#2 

· Opprett et nytt WebProsjekt i Visual Studio. Huk av for at du ønsker å hoste denne i Azure

· Lag en flott juleside som du deler med oss!!

· Bruk gjerne SQL Azure til å lagre unna  data

· Bruk gjerne Azure Storage til å lagre unna filer som brukes av websiden din

· Send en mail til hawulf@microsoft.com med ditt bidrag til konkurransen! Se konkurranseregler for luke 12.

image

Del lenken til denne luken på Twitter eller Facebook med hashtag #MSDNJul eller trykk på lenken under:

Del på Twitter

Del på Facebook (husk å legge til teksten: Årets julekalender for utviklere luke 12: Julestemning med snøhvitt i cloud og en ekstra konkurranse! #MSDNjul)

 

 

 

Om julekalenderen

 

Hovedpremien er en Surface Pro 3 som blir trukket 27.desember. For å delta i trekningen må du dele på Facebook eller tweete én eller flere luker til vår Surface_pro_3julekalender. Du trenger en åpen profil på Facebook, og posten må deles som public for at vi skal kunne se den, og gi deg et lodd. Jo flere forskjellige luker (dager) du deler/tweeter om, jo større sjanse har du for å vinne hovedpremien. En deling/tweet per dag er lik ett lodd i trekningen. Du kan maks ha to registreringer per dag, en på Twitter og en på Facebook, selv om du twitrer om/deler samme luke flere ganger. Vi ønsker ikke at dette skal være spam.

Hver dag registrerer vi alle facebook-/twitterbrukere som har benyttet #msdnjul den aktuelle dagen. Trekningen av hovedpremien vil være tilfeldig fra den samlede listen av brukere.

Kravet til delingen/tweeten er at den skal minimum innehold lenken til luken, en tekst med lukenummer og hashtaggen #msdnjul. Vi vil gjøre det enkelt for deg og lage eksempler daglig som kan deles/tweetes direkte.

 

- Lykke til og god jul fra oss i MSDN!

 

Konkurranseregler


Comments (0)

Skip to main content