Luke 11: Få et første glimt av neste versjon av Visual Studio, med cross-platform mobile app og utvikling for skytjenester i sitt DNA!


11Julekalender for utviklere

Velkommen til luke 11 i Microsofts julekalender for utviklere.

Husk at hver luke du deler på Twitter eller Facebook gir deg mulighet til å vinne en Surface Pro 3, men kun 1 deling pr luke i hvert media telles!

 

image

Vi har gjort neste versjon av Visual Studio tilgjengelig. Visual Studio 2015 Preview tilfører betydelig verdi inkludert kryssplattform utvikling i C ++, den nye open-source .NET kompilatoren, C ++ 11 og C ++ 14-støtte, Apache Cordova verktøy, og ASP.NET 5.


#2

Les mer om Visual Studio 2015 Preview
 

 

image

Del lenken til denne luken på Twitter eller Facebook med hashtag #MSDNJul eller trykk på lenken under:

Del på Twitter

Del på Facebook (husk å legge til teksten: Årets julekalender for utviklere luke 11: Få et første glimt av neste versjon av Visual Studio!  #MSDNjul)

 

 

 

Om julekalenderen

 

Hovedpremien er en Surface Pro 3 som blir trukket 27.desember. For å delta i trekningen må du dele på Facebook eller tweete én eller flere luker til vår Surface_pro_3julekalender. Du trenger en åpen profil på Facebook, og posten må deles som public for at vi skal kunne se den, og gi deg et lodd. Jo flere forskjellige luker (dager) du deler/tweeter om, jo større sjanse har du for å vinne hovedpremien. En deling/tweet per dag er lik ett lodd i trekningen. Du kan maks ha to registreringer per dag, en på Twitter og en på Facebook, selv om du twitrer om/deler samme luke flere ganger. Vi ønsker ikke at dette skal være spam.

Hver dag registrerer vi alle facebook-/twitterbrukere som har benyttet #msdnjul den aktuelle dagen. Trekningen av hovedpremien vil være tilfeldig fra den samlede listen av brukere.

Kravet til delingen/tweeten er at den skal minimum innehold lenken til luken, en tekst med lukenummer og hashtaggen #msdnjul. Vi vil gjøre det enkelt for deg og lage eksempler daglig som kan deles/tweetes direkte.

 

– Lykke til og god jul fra oss i MSDN!

 

Konkurranseregler


Comments (0)

Skip to main content