Luke 7: KONKURRANSE – Lag en juleapp eller et julespill og vinn en tablet!


07Julekalender for utviklere

Velkommen til luke 7 i Microsofts julekalender for utviklere.

Husk at hver luke du deler på Twitter eller Facebook gir deg mulighet til å vinne en Surface Pro 3, men kun 1 deling pr luke i hvert media telles!

 

 

 

image

Tidligere har vi delt hvordan du selv kan lage apps og spill til Windows og Windows Phone store! Denne kunnskapen kan du nå bruke til å lage din helt egen jule app!
Dette kan være en app som viser julesanger, snøvarsel, et spill der du skal finne gaver – hva som helst, så lenge temaet er jul!

Beste app vil bli kåret av en jury, og vinne en Dell Venue Windows 8 PRO tablet! Appen må være publisert i Windows Store og/eller Windows Phone Store (publisering tar normalt noen timer) – dette bidraget kan også telles på DVLUP på våre lokale challenges, se mer på DVLUP.com

Konkurranseregler for LUKE 7

#2 Lag og publiser appen din på dev.windows.com, og send lenke til appen på mail til hawulf@microsoft.com innen julen ringes inn klokken 17:00 den 24. desember 2014.

 

image

Del lenken til denne luken på Twitter eller Facebook med hashtag #MSDNJul eller trykk på lenken under:

Del på Twitter

Del på Facebook (husk å legge til teksten: Årets julekalender for utviklere luke 7: KONKURRANSE – Lag en juleapp eller et julespill og vinn en tablet! #MSDNjul)

 

 

 

 

 

Om julekalenderen

 

Hovedpremien er en Surface Pro 3 som blir trukket 27.desember. For å delta i trekningen må du dele på Facebook eller tweete én eller flere luker til vår Surface_pro_3julekalender. Du trenger en åpen profil på Facebook, og posten må deles som public for at vi skal kunne se den, og gi deg et lodd. Jo flere forskjellige luker (dager) du deler/tweeter om, jo større sjanse har du for å vinne hovedpremien. En deling/tweet per dag er lik ett lodd i trekningen. Du kan maks ha to registreringer per dag, en på Twitter og en på Facebook, selv om du twitrer om/deler samme luke flere ganger. Vi ønsker ikke at dette skal være spam.

Hver dag registrerer vi alle facebook-/twitterbrukere som har benyttet #msdnjul den aktuelle dagen. Trekningen av hovedpremien vil være tilfeldig fra den samlede listen av brukere.

Kravet til delingen/tweeten er at den skal minimum innehold lenken til luken, en tekst med lukenummer og hashtaggen #msdnjul. Vi vil gjøre det enkelt for deg og lage eksempler daglig som kan deles/tweetes direkte.

 

- Lykke til og god jul fra oss i MSDN!

 

Konkurranseregler


Comments (0)

Skip to main content