Luke 6 – Få tilgang til Team Foundation Server som en skytjeneste, helt gratis!


06Julekalender for utviklere

Velkommen til luke 6 i Microsofts julekalender for utviklere.

Husk at hver luke du deler på Twitter eller Facebook gir deg mulighet til å vinne en Surface Pro 3, men kun 1 deling pr luke i hvert media telles!

 

 

image

Visual Studio Online, basert på egenskapene til Team Foundation Server men med ekstra skytjenester, er ditt digitale hjem for dine utviklingsprosjekter. Kom i gang i løpet av minutter via vår skytjeneste uten å måtte installere eller konfigurere en enkelt server. Visual Studio Online kobler til Visual Studio, Eclipse, Xcode, og andre Git klienter for å støtte utvikling for en rekke plattformer og språk.

image

Få mere informasjon om Visual Studio Online

 

image

Del lenken til denne luken på Twitter eller Facebook med hashtag #MSDNJul eller trykk på lenken under:

Del på Twitter

Del på Facebook (husk å legge til teksten: Årets julekalender for utviklere luke 6: Få tilgang til Team Foundation Server som en skytjeneste, helt gratis! #MSDNjul)

 

 

 

 

 

Om julekalenderen

 

Hovedpremien er en Surface Pro 3 som blir trukket 27.desember. For å delta i trekningen må du dele på Facebook eller tweete én eller flere luker til vår Surface_pro_3julekalender. Du trenger en åpen profil på Facebook, og posten må deles som public for at vi skal kunne se den, og gi deg et lodd. Jo flere forskjellige luker (dager) du deler/tweeter om, jo større sjanse har du for å vinne hovedpremien. En deling/tweet per dag er lik ett lodd i trekningen. Du kan maks ha to registreringer per dag, en på Twitter og en på Facebook, selv om du twitrer om/deler samme luke flere ganger. Vi ønsker ikke at dette skal være spam.

Hver dag registrerer vi alle facebook-/twitterbrukere som har benyttet #msdnjul den aktuelle dagen. Trekningen av hovedpremien vil være tilfeldig fra den samlede listen av brukere.

Kravet til delingen/tweeten er at den skal minimum innehold lenken til luken, en tekst med lukenummer og hashtaggen #msdnjul. Vi vil gjøre det enkelt for deg og lage eksempler daglig som kan deles/tweetes direkte.

 

- Lykke til og god jul fra oss i MSDN!

 

Konkurranseregler


Comments (0)

Skip to main content