Luke 2 – DevOps og Continuous Delivery!


02Julekalender for utviklere

Velkommen til luke 2 i Microsofts julekalender for utviklere.

Husk at hver luke du deler på Twitter eller Facebook gir deg mulighet til å vinne en Surface Pro 3, men kun 1 deling pr luke i hvert media telles!

 

 

 

#1

DevOps er en stadig viktigere del av Application Lifecycle Management og er et voksende område av interesse som bedrifter trenger for å utvikle og distribuere kvalitetsprogrammer i et raskere tempo. Release Management for Visual Studio og Visual Studio Online er en "continuous delivery" løsning som automatiserer utgivelsesprosessen gjennom ulike miljøer hele veien til produksjon. Fra 1.Januar har vi  fjernet kravet om lisens for servere som oppdateres så du trenger kun MSDN lisens for de som bruker Release Management Client, noe som gjør dette produktet veldig enkelt å komme i gang med.

Om du vil lære moere om DevOps og Continous Delivery kom til vårt event den 4. Desember

 

#2

Les mer om Release Management for Visual Studio 

Les mer om vårt DevOps event

 

 

#3

 

Del lenken til denne luken på Twitter eller Facebook med hashtag #MSDNJul eller trykk på lenken under:

Del på Twitter

Del på Facebook (husk å legge til teksten: Årets julekalender for utviklere luke 2: Les om DevOps og Continous Delivery! #MSDNjul)

 

 

 

 

Om julekalenderen

 

Hovedpremien er en Surface Pro 3 som blir trukket 27.desember. For å delta i trekningen må du dele på Facebook eller tweete én eller flere luker til vår Surface_pro_3 julekalender. Du trenger en åpen profil på Facebook, og posten må deles som public for at vi skal kunne se den, og gi deg et lodd. Jo flere forskjellige luker (dager) du deler/tweeter om, jo større sjanse har du for å vinne hovedpremien. En deling/tweet per dag er lik ett lodd i trekningen. Du kan maks ha to registreringer per dag, en på Twitter og en på Facebook, selv om du twitrer om/deler samme luke flere ganger. Vi ønsker ikke at dette skal være spam.

Hver dag registrerer vi alle facebook-/twitterbrukere som har benyttet #msdnjul den aktuelle dagen. Trekningen av hovedpremien vil være tilfeldig fra den samlede listen av brukere.

Kravet til delingen/tweeten er at den skal minimum innehold lenken til luken, en tekst med lukenummer og hashtaggen #msdnjul. Vi vil gjøre det enkelt for deg og lage eksempler daglig som kan deles/tweetes direkte.

 

- Lykke til og god jul fra oss i MSDN!

 

Konkurranseregler


Comments (0)

Skip to main content