Luke 1 – Lær deg å lage apps til Windows Phone og Windows 8, og nå ut til millioner!


Velkommen til luke 1 i Microsofts julekalender for utviklere. I år vil vår julekalender gi deg både informasjon, læring, tips&triks og ikke minst muligheten til å vinne en Surface Pro 3!

Hver luke du deler på Twitter eller Facebook gir deg mulighet til å vinne en Surface Pro 3, men kun 1 deling pr luke telles!

 

 

Følelsen av å eie en publisert app i store er fantastisk, og du kan begynne å ta læring av markedet, hvilke land brukerne befinner seg i osv. I denne luken ønsker vi å få deg i gang med app utvikling til både Windows 8 og Windows Phone 8 med et enkelt kurs, slik at nettopp du kan få muligheten til å lage og publisere din egen app!

Det er veldig enkelt, så bruk litt tid og kom i gang du også!


Lær deg å lage dine egene apps gjennom gratis online kurs på Microsoft Virtual Academy!

 

Del lenken til denne luken på Twitter eller Facebook med hashtag #MSDNJul eller trykk på lenken under:

Del på Twitter

Del på Facebook (husk å legge til teksten: Årets julekalender for utviklere er i gang! Luke 1: Lær å lage apps til Windows Phone og Windows 8, og nå ut til millioner! #MSDNjul)

 

 

 

Om julekalenderen

Hovedpremien er en Surface Pro 3 som blir trukket 27.desember. For å delta i trekningen må du dele på Facebook eller tweete én eller flere luker til vår julekalender. Du trenger en åpen profil på Facebook, og posten må deles som public for at vi skal kunne se den, og gi deg et lodd. Jo flere forskjellige luker (dager) du deler/tweeter om, jo større sjanse har du for å vinne hovedpremien. En deling/tweet per dag er lik ett lodd i trekningen. Du kan maks ha to registreringer per dag, en på Twitter og en på Facebook, selv om du twitrer om/deler samme luke flere ganger. Vi ønsker ikke at dette skal være spam.

Hver dag registrerer vi alle facebook-/twitterbrukere som har benyttet #msdnjul den aktuelle dagen. Trekningen av hovedpremien vil være tilfeldig fra den samlede listen av brukere.

Kravet til delingen/tweeten er at den skal minimum innehold lenken til luken, en tekst med lukenummer og hashtaggen #msdnjul. Vi vil gjøre det enkelt for deg og lage eksempler daglig som kan deles/tweetes direkte.

 

- Lykke til og god jul fra oss i MSDN!

 

Konkurranseregler


Comments (0)

Skip to main content