Velkommen til LEAP 2015!


 

image

Lead Enterprise Architect Program (LEAP) er et program som har som mål å bygge kunnskap, innsikt og bredde innenfor planlegging og design av moderne software. Kjernen i dette programmet består av 5 masterklasser der vi går i detaljer på hvilke betraktninger man bør ta som en software arkitekt.

I forkant av masterklassene starter LEAP med en reise til Microsoft sitt hovedkvarter i Redmond, WA, der vi får møte og høre på noen av de klokeste hodene i Microsoft.

Er dette riktig program for meg?

LEAP sikter seg inn på personer som har, eller vil få ansvar for utvikling av nye bedriftsløsninger. Det betyr at om du er en software utvikler i dag med ønske om å utvide horisonten, eller om du er en prosjektleder som trenger breddekunskap, eller til og med pre-sales, så vil du ha stor nytte av LEAP. Dette programmet belyser hovedområder innenfor software arkitektur, som sikkerhet, skalering, big data m.fl. Vi legger det tekniske nivået til å være et sted mellom 200 og 300. Det er ikke en dyp teknisk konferanse, men har som mål å gi deg nødvendig innsikt i alle faktorer som er gjeldende med dagens teknogi.

LEAP egner seg ikke for ItPros (drift/OS), da programmet i all hovedsak har fokus på utvikling av software og samspill mellom teknologier.

Tilbakemeldingene vi får fra tidligere deltakere er entydige:

"Det gir alltid verdi å komme nærere kilden. Det å komme til Seattle og snakke med de som faktisk jobber med utvikling av de ulike produktene, eller sitter tett på, har verdi. Man får signaler og kunnskap man ikke vil kunne fange opp andre steder”

“Inntrykket fra da vi var på dette, var at det var velorganisert og profesjonelt tilrettelagt.”

“Til de ulike gjennomgangene vi hadde her til lands hadde man for det meste klart å få tak i gode foredragsholdere.”

“Ift hva slags roller dette passer best for, var det jo en god del techie-stuff, men også en del som passer på et mer administrativt nivå. Jeg synes man hadde klart å få en god arkitektvinkling gjennom de aller fleste temaene.”

Redmond

LEAP starter med en felles reise til Redmond der vi i 3 dager får anledning til å høre om det siste fra utvalgte utviklerteam i Microsoft, deriblandt Scott Guthrie, Amir Netz, og Vittorio Bertocci. Vi har fått reservert hotellrom på Hyatt Regency Bellevue , og busses derfra til og fra Microsoft Campus. Det er selvsagt mulig å velge et annet hotell om dere ønsker det.

 

Masterklassene

Fra Februar måned starter vi masterklassene. Disse går en gang pr måned, med avslutning i Mai/Juni. Disse klassene arrangeres i våre nyoppussede lokaler på Lysaker.

 

Registrer deg nå!

Vi har i år, som i fjor, kapasitet til 100 deltakere på LEAP. Dette er et program som KUN går en gang i året, så vi anbefaler at du registrerer deg tidlig, både for å få booket plass, og også for at du skal kunne få muligheten til å bestille fly før prisene raser opp (å bestille fly 2 uker før avgang kan bli dyrt!).

Frist for registrering er 13 Desember, ta kontakt med meg på pedias@microsoft.com dersom du trenger mer informasjon.

Klikk her for å melde deg på

 

Vi gleder oss allerede! Blir du med?

Pedro Dias er det nyeste tilskuddet i avdelingen for teknisk evangelisering hos Microsoft Norge. Han er ekspert på Windows Azure, og vanner plantene sine med suspekt elektronikk og selvskrevet software. Pedro organiserer LEAP, og svarer gjerne på alle henvendelser rundt dette.


Comments (0)

Skip to main content