Høsten største nyhet fra Microsoft lanseres i dag!


Kl 16 i dag starter Live streamen fra Connect (); på Channel 9. Dette er definitivt verdt å få med seg! I dag og i morgen blir to veldig spennende dager hvor Microsoft ønsker interaksjon med dere utviklere. Connect (); bygger på veien Microsoft har valgt å ta og sier mye om hva som er gjort og tenkt det siste året.

 

Hør om Microsofts visjon for utviklerplattform, verktøy og tekonologi som bringer utviklerne til senter av vår retning mobile-first, cloud-first. Hvordan ser den neste versjonen av Visual Studio ut?  Hva vil dette ha å si for deg som utvikler?

 

Bli med oss i dag og i morgen og jeg vil garantere deg en positiv overraskelse!

 

Du kan allerede nå stille spørsmål og starte kommunikasjonen på Channel 9. Les mer om Connect (); og se hele agendaen.

 

Selv om selve innholdet i Connect (); har vært godt skjult, skrev Somasegar en del av bagrunnen og sine tanker i sin blog allerede for en måned siden. Les gjerne hele bloggposten til Somasegar.

 

 

^Hanne

 

 


Comments (0)

Skip to main content