Windows 10 er her, og vi trenger din tilbakemelding! 

Windows 10 Preview er klar for test og vi ønsker deres tilbakemelding. Det vil komme endringer før Windows 10 endelig lanseres, og det er tilbakemeldingene fra Preview som styrer endringene som blir gjort før lansering.

Windows 10 er et skritt mot å levere på vår visjon om å tilrettelegge for at personer og organisasjoner kan gjøre mer og oppnå mer.

Med lanseringen av Technical Preview bits og programmet «Windows Insider» starter vi også nå et partnerskap mellom vårt utviklingsmiljø og våre kunder, ved å lansere bits på tidligere stadier i utviklingsprosessen enn noensinne, og tilrettelegge for en konstruktiv tilbakemeldingsprosess. Vi ønsker å lytte og lære samtidig som vi videreutvikler produktet, og det er kundene våre som kan gi oss verdifull innsikt.

 

Så hva er egentlig nytt i Windows 10?

Windows 10 representerer det første skrittet på veien til nye Windows. Windows 10 gir flere muligheter for både jobb, kommunikasjon og lek. Vi har hørt på kundene og leverer det som forventes i en verden styrt av mobil og sky-tjenester. Vi har tatt høyde for devicer i ulik form og størrelse, at bruken er forskjellig fra device til device – Windows 1 skal fungere på rett device til rett tid!

Og noen av nyhetene er:

Start menyen er tilbake – mer moderne og i en ny drakt, men på samme måte som tidligere!

 

Mulighet til å opprette flere skrivebord gir deg muligheten til å opprette ulike skrivebord for prosjekter og du kan bytte rask og effektivt mellom ulike arbeidsoppgaver.

 

 

Apper fra Windows Store åpner i samme format som skrivebordsapplikasjonene dine. Du har mulighet til å endre størrelse på vinduet, og menybaren gir enkel tilgang til å maksimere, minimere eller lukke vinduet.

Les mer om lanseringen av Windows 10 og flere nye features på Windows-bloggen.
 

 

Snarveier:

Det er absolutt også verdt å nevne at med Windows 10 kommer det mange nye snarveier i konsoll – verdt å lære seg for og effektivisere hverdagen. Scott Hanselman har ramset opp snarveiene i sin bloggpost: «Windows 10 gets a fresh command prompt and lot of hotkeys».

 

Universal Apps:

Og for de av dere som vil utvikle Universal Apps, så er Windows 10 en virkelig gladnyhet. En felles plattform for alle Windows-devicer gjør hverdagen din enklere. I tillegg vil appene yte bedre på tvers av flere produkter ved at de åpnes i vinduer på skrivebordet. Én felles Windows Store for alle devicer gjør det også definitivt enklere for dere som utviklere å nå flere kunder akkurat der kunder er (og ønsker at du leverer). Du kan lese mer om hva som gjør Universal Apps bedre på Windows 10 her.

 

Så, registrer deg i Windows Insider Program og gi oss dine tilbakemeldinger! Ha i bakhodet at dette er Windows 10 på et tidlig stadie. Det vil komme endringer underveis, og vi alt er ikke integrert på nåværende tidspunkt. Av den grunn vil vi ikke anbefale å bruke Windows 10 som standard OS for software utvikling – enda! Når det er sagt så er vi også avhengige av deres tilbakemeldinger, dere som utvikler til vår plattform er verdifulle for oss, og vi ønsker at dere er med på reisen vi nå har startet!

 

 

Hanne


Comments (0)

Skip to main content