Ny konkurranse: Universal Apps!


Alle som utvikler og publiserer en Universal App i Windows Store før 30. oktober, og som registrerer seg som deltaker i listen her, er med i konkurransen og kan vinne en Dell Venue 8 Pro eller en Surface 2!

 

Hva er Universal Apps?

Universal apps gir deg muligheten til å utvikle en app for både Windows og Windows Phone samtidig, og dele kode, brukerkontroll, strings og flere andre assets mellom de to prosjektene i Visual Studio. Dette vil så klart redusere tid og kostnad ved både utvikling og vedlikehold/oppdateringer av appene når du ønsker å tilby din app til flere devicer.

Dersom du allerede har en Windows Store app så kan du enkelt legge til en Windows Phone app i samme løsningen – og motsatt. Prosjektmaler for universal apps er allerede tilgjengelig når du installerer Visual Studio 2013, med oppdatering 2 eller senere.

 

Hvor kan jeg lære mer?

Microsoft Virtual Academy tilbyr hundrevis av gratis online kurs, og for å komme i gang med utvikling av Universal Apps kan jeg anbefale dette kurset:

Developing Universal Windows Apps with HTML and JavaScript Jump Start

 

Den 30september-1.oktober arrangerer også Microsoft Virtual Academy live eventet Developing Universal Windows Apps (C#/XAML) Jump Start

Dette er også et gratis kurs, som går mer i dybden og gir mulighet for større interaksjon.

 

I vårt Dev-Center kan du finne mye nyttig informasjon. Her har ulike forklaringer og oversikter som du kan dra nytte av når du skal komme i gang med utviklingen av Universal Apps. Her oppsummeres blant annet hvilke ressurser du trenger for å komme i gang, samt at det linkes til flere interessante sider, som denne bloggposten som er skrevet som en introduksjon til Universal Windows Apps. Du finner også en god gjennomgang av hvordan du kan bruke malene som allerede er tilgjengelig i Visual Studio 2013 Update 2 (og senere) i artikkelen Build universal Windows apps that target Windows and Windows Phone.

I MSDN Code Gallery finnes det et stort utvalg av eksempler som broker den nye universal Windows app malen, så her er det også mye å titte på og lære av. Eksemplene er tagget med «universal app» - eller finn Universal Windows app sample direkte.

 

Hva må jeg gjøre?

Alle som utvikler og publiserer en Universal App i Windows Store i tidsrommet 25.september til og med 30.oktober, og som registrerer seg som deltaker i listen her, er med i konkurransen og kan vinne en Dell Venue 8 Pro eller en Surface2!!

 

Konkurranseregler

Registrer deg her

  

Har du spørsmål? Ta kontakt med meg på mail (hawulf@microsoft.com).

  

 

Mvh

Hanne

 


Comments (0)

Skip to main content