Shaddup & Code – den første norske podcastserien


Sommeren er på hell og vi planlegger høsten. Håper dere alle har hatt en strålende sommer!

 

I april startet vi en helt ny norsk podcast serie. I de første episodene har vi gitt dere nyheter, vi har hatt navnekonkurranse, oppsummert Build-konferansen, hatt gjennomgang av både Visual Studio Online, Office 365 apper hostet i Azure, publisering av spill og ASP.Net, og hatt besøk av våre første gjester; Christer Aas, Olav Nybø og Claus Sørensen. Vi ønsker å fortsette med månedtlige podcaster og håper å publisere neste episode i slutten av august.

 

For at podcastene skal bli best mulig og mest mulig interessante, tar vi gjerne imot innspill til både tema og gjester. Hvor teknisk ønsker dere at vi skal være? Ønsker dere mer/mindre demo? Er det noe dere ønsker et ekstra dypdykk i? Er det noe dere IKKE ønsker å hrøe om? Vi tar imot alle ideer og meninger!

 

 

 

Alle våre podcaster blir publisert her på Channel9, og foreløpig er følgende episoder lagt ut:

Episode 0.1337: Vi introduserer vår podcast og gir samtidig en introduksjon til hvem vi er. I tillegg får du noen ganske få smakebiter fra BUILD konferansen.

Episode 1.1337: I denne episoden gir vi deg våre 4 topp forslag til navnekonkurransen, samt litt nyheter før Ronny Hansen forteller litt om hva Visual Studio Online er.

Episode 1.1337 del 2: I del 2 av denne episoden får du møte vår aller første gjest, Christer V. Aas fra selskapet Making Waves Norway. Han viser oss litt av hva som er nytt innenfor Microsoft Azure Mobile Services og hvordan du enkelt kan komme i gang med egne prosjekter.

Episode 2.1337: I denne episoden går vi gjennom siste nytt før vi endelig får se litt kode!!  Først vil Arif demonstrere hvordan du enkelt kan opprette Office 365 apper som er hostet i Azure. Deretter tar Petri en gjennomgang over hvordan du publiserer spill fra Unity til Marketplace!  Sist men ikke minst, annonserer vi vinneren av vår navnekonkurranse, og ser på hva slags premier han vant. 

Episode 4: Vi får som vanlig litt nyheter før Olav Nybø fra Novanet gjester oss. Han kikker litt på ASP.Net og snakker også litt om .Net Foundation og bruk av Git i Visual Studio. Med kode!

Episode 5: I denne episoden har vi besøk av Claus Sørensen fra Novanet. Han viser oss litt av det som kommer i ASP.Net vNext. 

 

 

Hører fra dere 🙂

Hanne

 

 


Comments (0)

Skip to main content