Vi prøver oss på PODCAST!


 

Våre tekniske evangelister prøver seg foran kamera og vi lanserer vår første podcast – versjon 0!

clip_image002

 

For å vises online må vi VÆRE online. Vi ønsker å være mer tilstede for dere der ute, og i en serie av podcaster fremover vil vi fortelle om nyheter, tekniske fremskritt, kule gadgets og alt annet som opptar våre tekniske evangelister til daglig. Vi vil også invitere gjester til oss og ta opp aktuelle temaer med innspill fra andre. Vi tar så klart også gjerne imot innspill og hører hva nettopp DU kunne tenke deg å høre mer om!

 

I første del oppsummerer vi det VI mener var høydepunktene fra Build-konferansen og reflekterer rundt mulighetene det bringer med seg. Vi går også inn på Microsoft Azure og de råeste nyhetene som er lansert her.

 

Vi har enda ikke noe navn til, og derfor utfordrer vi DEG til å komme med forslag! Premien til den som kommer med forslaget som vi bruker i fremtiden er en goodiebag med blant annet en Nokia Lumia 720 og 3 XBOX 360 spill.

Tweet ditt navneforslag til @msdevno og vær med i konkurransen!

Konkurranseregler finner du her!

 

Alle podcastene blir lansert på Channel9, og første del ser du her!

 

 

God fornøyelse! Vi gleder oss til å høre hva du synes!

//Hanne


Comments (0)

Skip to main content