Velkommen til WebCamp for utviklere!


 

Lær hvordan du kan utnytte kreftene i Visual Studio til å lage webportaler raskt og effektivt.

Dette er en flott anledning for deg som har vært nysgjerrig på å ta i bruk Visual Studio i dine webprosjekter, men som ikke helt vet hvor man begynner. 

  

Tirsdag 10. juni kl 11-15. Meld deg på her!

 

Sted: Microsoft Norge, Lysaker Torg 45.

Seminaret er kostnadsfritt. Vi spanderer lunsj!

Bilde

 

 

Agenda:

I denne WebCampen går vi gjennom grunnkonseptene i ASP.NET MVC, samt verktøystøtten for html/javascript og css i Visual Studio. Det er en økt på ca. 3 timer hvor vi tar utgangspunkt i å lage en website som en del av øvelsen. Noe forkunnskap i HTML/JavaScript/css er fordelaktig.

Vi ser på ASP.Net MVC (Razor) og gir en kort innføring i både TypeScript, og CSS. Vi ser på verktøystøtten rundt disse teknologiene, og samtidig bruker vi Microsoft Azure som en "utviklingsportal" slik at dere får sett hvordan man kan utnytte skyen til å optimalisere sitt utviklingsmiljø.

 

Forberedelser

- Ta med en laptop med Visual Studio 2013 og Microsoft Azure SDK 2.3. Last ned og installér Visual Studio 2013 Preview her

- Ettersom vi også skal jobbe litt med Azure, så er det fint om dere har en utviklerportal (gjennom MSDN) eller aktivert en prøveperiode for dette.

- Prøv Windows Azure  gratis i en måned. Ta kontakt dersom dere allerede har hatt en prøveperiode, så ordner vi det også!

 

 

Kontakt Hanne på tlf.: 913 17 273  for spørsmål, evt mail: a-hawulf@microsoft.com

 

 

Velkommen!

Hilsen Pedro og Hanne


Comments (0)

Skip to main content