Microsoft øker sky-opplevelsen


Enabling Designers and Developers to Make Great Apps

Når Build 2014 går av stabelen i San Francisco i disse dager forventes det mange og store nyheter. Og nyhetene, lanseringene og forbedringene kommer som perler på en snor!

 

Microsoft lanserer nå en ny Azure portal som gir mulighet for implementering av DevOps i skyen, og som kombinerer kryss-plattform teknologi, tjenester og verktøy.

Scott Guthrie stod for lanseringen og uttalte følgende: “Developing for a mobile-first, cloud-first world is complicated, and Microsoft is working to simplify this world without sacrificing speed, choice, cost or quality. Imagine a world where infrastructure and platform services blend together in one seamless experience, so developers and IT professionals no longer have to work in disparate environments in the cloud. Microsoft has been rapidly innovating to solve this problem, and we have taken a big step toward that vision today.””

 

De siste fire månedene har antall brukere av Visual Studio Online mer enn triplet seg og det er nå over en million registrerte i verktøyet. Nå kombineres Visual Studio Online med Azure for å skape en fantastisk ende-til-ende opplevelse for utviklerne, og en komplett plattform for utvikling i skyen.

Den nye Microsoft Azure Preview Portalen gjør det mulig å utvikle og administrere en applikasjon på ett sted ved bruk av den plattformen og de verktøyene man ønsker. Noen av de nye komponentene er forenklet administrasjon av analyser, integrert kostnadskontroll og fakturering, markedsplass med mulighet for nedlastning av applikasjoner, i tillegg til integrasjonen av Visual Studio Online.

Microsoft brukte også dagen til å dele noen av de nye løsningene for .NET utviklere; .NET Compiler Platform (Preview) og .NET Foundation, begge også tilgjengelig for open source.

 

Channel 9 deles alle sesjonene fra Build. Microsoft News Center oppdaterer også løpende om de viktigste nyhetene som dukker opp på Build.

//Hanne


Comments (0)

Skip to main content