Bruk av lagring i skyene – av Pedro Dias


Jeg har laget en liten video som viser en øvelse jeg gjør for deltakerne på den månedtlige Microsoft Azure Camp. Dette er et månedtlig event på ca. 3 timer der utviklere kan komme på besøk til meg og få litt hands-on erfaring med å lage et program som bruker lagring i skyen.

 

PartyImageUploader

Programmet går ut på å implementere en automatisk opplasting av festbilder til Microsoft Azure, slik at disse senere kan vises i f.eks. en website som er laget for formålet. Øvelsen er rask å skrive, og fungerer flott som en kode kata til de som trenger å styrke seg på bruk av cloud tjenester.

 

YouTube Video

Til formålet har jeg laget en 20 minutter lang video hvor jeg bygger løsningen fra scratch.

Viktig:

Velg 1080p eller 720p for å kunne lese teksten i denne videoen!

[View:https://www.youtube.com/watch?v=xKv39k5ao5w]

Tilbakemeldinger og forbedringsforslag mottas med glede, enten på youtube direkte, eller her

Smilefjes

Pedro


Comments (0)

Skip to main content