Scott Hanselman til NDC Oslo


Scott Hanselman

 

Når NDC Oslo går av stabelen i begynnelsen av juni er det spekket med dyktige og inspirerende foredragsholdere og Scott Hanselman er et av flere trekkplaster. På konferansen i år skal han holde to foredrag: How C# Saved my Marriage (programmering) og The Future of ASP.NET and Katana (Web).

 

Scott Hanselman er programmerer, lærer og foredragsholder. Han jobber for Microsofts Web-team fra sitt hjemmekontor i Portland, Oregon, og har sin egen blogg: www.hanselman.com. Bloggen reflekterer hans personlige meninger om alt fra teknologi til kultur, gadgets, koding, media, web og entreprenørskap. I tillegg til bloggen, har han utgitt flere bøker og har til nå stått på scenen foran nesten en halv million mennesker!

 

Scott Hanselman tar den nye teknologien i bruk før resten av verden så mye som har hørt om den, og kan svare på de fleste spørsmål innenfor sitt område. Jeg håper vi ses på hans foredrag på NDC 2014! Har du enda ikke meldt deg på, kan du både gjøre det og finne all annen informasjon om arrangementet her: www.ndcoslo.com

 

 

//Hanne


Comments (0)

Skip to main content