Earlybird til NDC Oslo frem til 15.mars!


NDC Oslo arrangeres fra 2-6 Juni 2014, med 2 dagers workshop på Radisson Plaza etterfulgt av 3 dager med konferanse i Oslo Spektrum.

Agendaen for NDC Oslo vil bli sluppet 1 mars, men allerede nå kan vi røpe at Scott Hanselman er en av speakerne. Scott er programmerer, lærer og foredragsholder fra Portland i Oregon. På sin blogg www.hanselman.com, skriver han om teknologi, kultur, kode, web, fortid, fremtid og trender. Scott er en fremragende foredragsholder, som har snakket for nesten en halv million mennesker de siste 20 årene, og vi gleder oss virkelig til å høre han i Oslo i juni!

 

Andre temaer som kan forventes i løpet av de tre dagene er: 

Actor Model ● Agile ●Android Development● AngularJS● ASP.NET Web API● Azure● Big Data● C#● C++● Clojure● Cloud● Continuous Delivery● CSS● DevOps● ElasticSearch● Erlang ● eXtreme Programming● F#● Functional Programming ● Git● HTML5●iOS Development● JavaScript ● Knockout● Mobile Development● MongoDB ● Mono ● Object- Oriented Programming ● RavenDB● REST● Ruby ● Scrum ● SQL & NoSQL● Team Foundation Server● TypeScript● User Expereince● Windows 8.1 ● Windows Phone

Oppdatering med agenda kommer når den er sluppet.

 

Early Bird billetter kan kjøpes til og med 15 mars, så meld deg på allerede nå!

Les mer og meld deg på.

 

 

//Hanne


Comments (0)

Skip to main content