Patterns and Practices i ny drakt


Microsoft har i årevis jobbet med en serie programbiblioteker som implementerer kjente programmeringsmønstre. For eksempel har du som utvikler kanskje kjenskap til IEventAggregator fra PRISM biblioteket (Helt uten sammenheng med NSA) som er vår implementasjon av Mediator-pattern, eller kanskje Unity som er vår Dependency Resolver for å gjøre inversion of control. Det er mange slike implementasjoner i våre P&P biblioteker, og som utvikler vil du kanskje kunne spare mye tid ved å ta de i bruk isteden for å implementere selv?

Det har til tider vært vanskelig å forstå disse bilbiotekene, da det er veldig mange av de, og man var usikker på hva man måtte laste ned. Derfor er vi veldig glad for at det nå er gjort et kjempegrep for å guide dere frem til de riktige biblioteker for riktige situasjoner.

I hovedsiden for Patterns and Practices vil du nå enkelt se hvilke biblioteker vi har for å støtte opp under din utvikling.

På venstre side ser du hva som skjer i de ulike pakkene over tid mens menyen på høyresiden brukes til å velge omådet du fokuserer på for å finne ut av hva som ligger implementert:

clip_image001

Naviger deg selv inn på Patterns and Practices hjemmeside og prøv selv!

– denne er verd en plass i favoritter feltet!

 

 

- Pedro


Comments (0)

Skip to main content