DVLUP – portalen for alle utviklere, nå oppdatert med nye premier!


clip_image001[1]

DVLUP er et program fra Nokia designet for å hjelpe utviklere fra idé til realisering, og hjelper deg som utvikler gjennom optimalisering av dine applikasjoner. Her får du eksklusiv tilgang til «App Challenges», nyheter, events, partnermuligheter mm. Utviklere får poeng for å gjennomføre oppgaver og quiz, som kan byttes inn i ulike premier.

clip_image007[1]clip_image003[1]

DVLUP er tilgjengelig for utviklere i hele 43 land og bruker en modell basert på incentiver og konkurranser for å hjelpe deg til å utvikle Windows Phone og Windows 8 applikasjoner. Gjennom å gjennomføre quiz og utføre oppgaver relatert til applikasjonsutvikling oppnår man både badges og poeng (kalt XP). Premiene man kan hente ut med XP man har oppnådd er alt fra de nyeste Nokia-telefonene, Bluetooth headset og trådløse ladematter til online kurs, designkonsultasjon og nyttige/nødvendige lisenser. Gjennom å utvikle mer avanserte applikasjoner vil man tilegne seg enda flere poeng og dermed oppnå enda flere muligheter, som f.eks. promotering av applikasjonen i Windows Store.

Registrer deg på DVLUP og oppnå poeng allerede i dag!

 

clip_image005[1]

  


Comments (0)

Skip to main content