Ta pulsen på bacheloroppgaven!


3 studenter fra Høyskolen i Oslo og Akershus (HiOA) har sammen med oss fått i oppdrag å lage et system som skal hjelpe oss å promotere apper. Ambisjonen er å lage en app for Windows 8, en for Windows Phone samt en nettside til å forvalte det hele.

De vil ta i bruk Visual Studio, Visual Studio Online, Windows Azure, og en hel rekke andre av våre teknologier for første gang!

I forbindelse med prosjektet har studentene opprettet sin egne blogg der de deler erfaringer, frustrasjoner, og tanker – Alt fra hvordan det går med prosjektet til hvordan teknologien fungerer men også hverdagslige ting for å gi det hele et personlig preg!

Vi er veldig spent på hvordan dette går, og gleder oss til å følge bloggen deres. Det kan du også gjøre her:

http://appenesapp.com

Comments (0)

Skip to main content