Julekalender luke 11 – Topp favoritter med Visual Studio Online


 

 

image

 

 

I forbindelse med lansering av Visual Studio 2013 ble Visual Studio Online lansert. Les mer her. Dette er en online versjon av Team Foundation Server som er gratis for inntil 5 brukere, og du kan opprette din egen TFS server via linken over i løpet av minutter. Alt du trenger er en Microsoft Account (tidligere kalt Live ID). Sett opp et miljø som inkluderer alt fra Git repos og prosjektstyringsverktøy til kontinuerlige integrering og et IDE.

Du kan komme i gang på minutter i skyen uten å installere eller konfigurere en eneste server, og sette opp et miljø som inkluderer alt fra vert Git repos og verktøy, kontinuerlige integrering og et IDE.

 

Du kan koble til prosjektet i skyen med ditt favoritt utviklingsverktøy, for eksempel Visual Studio, Eclipse eller Xcode.

Hør Brian Keller fortelle hans topp 5 favoritter med Visual Studio Online: https://vimeo.com/microsoftvisualstudio/review/74686407/42c694668d

Bli med på Quiz’en i luke 11 og bli med i trekningen av dagens premie, Microsoft lue og hansker som holder deg varm i disse kalde dager. Rull i gang Quiz  HER 🙂

 

image


Comments (0)

Skip to main content