LEAP 2014 har åpnet dørene. Kommer du?


image

Lead Enterprise Architect Program (LEAP) er et program som har som mål å bygge kunnskap og innsikt i  planlegging av moderne software. Kjernen i programmet er 5 masterklasser hvor det blir tatt opp emner som arkitekturmodeller, sikkerhet, mobilitet, skytjenester, osv.  Vi starter først med en reise til Redmond, der vi får møte noen av de klokeste hodene i Microsoft.

LEAP2014 kjøres nå for femte gangen på rad, og øker stadig i popularitet blandt bedriftene. I tillegg til det faglige er dette også en anledning til å bygge på ditt faglig nettverk, noe som du har glede av i lang tid!

Passer det for meg?

LEAP sikter seg inn på personer som ønsker å opparbeide know-how til å opprette og drive software prosjekter, enten i en pre-sales rolle, eller som rene software arkitekter. Vi ser at både prosjektledere og senior utviklere har glede av disse klassene, og at det betyr veldig lite hva slags bakgrunn man har. LEAP er myntet på det arkitektoniske samspillet mellom prosesser og komponenter, i høyere grad enn hvordan dette gjøres. Tilbakemeldingene fra klassene er utelukkende gode så langt.

LEAP gir deg en del innsikt i skyteknologi og virtualisering, men det er ikke målrettet mot ITPros, ta kontakt dersom du har spørsmål rundt dette.

 

Red_10x
Bilde: Flyfoto av Microsoft research, Redmond.

 

Redmond, 14-16 Januar

Programmet starter med en fellesreise til Redmond, der vi i 3 dager får anledning til å høre om det siste fra ulike utviklerteam, blandt annet Scott Guthrie og Brian Harry.  Vi har fått reservert hotellrom på Hyatt Regency i Bellevue, og busses derfra til og fra campus/events. Det er selvsagt mulig å velge noe annet, om ønskelig.

 

Masterklassene

Fra Februar måned starter vi på masterklassene, og avslutter en gang i Juni. Vi har allerede noen veldig spennende navn på listen, og avslører mer om dette senere. Masterklassene arrangeres i auditoriet i våre lokaler på Lysaker.

lysakerTorg
Bilde: Våre lokaler på Lysaker Torg 45

 

Registrer deg før det er for sent!

Vi har i år utvidet kapasiteten til 100 deltakere, men tør ikke love at alle får plass!

Ta gjerne kontakt (Min epost: pedias@microsoft.com) om du trenger mer informasjon.

 

Klikk her for å melde deg på

 

Vi gleder oss! Blir du med?

Pedro Dias er det nyeste tilskuddet i avdelingen for teknisk evangelisering hos Microsoft Norge. Han er ekspert på Windows Azure, og vanner plantene sine med suspekt elektronikk og selvskrevet software. Pedro organiserer LEAP 2014, og svarer gjerne på alle henvendelser rundt dette.

Comments (0)

Skip to main content