Lær deg å lage spill til Windows og Windows Phone


Unity er et rammeverk som gjør utvikling av spill mye enklere. Du kan bruke samme kode for å publisere ditt spill til Windows Store og Windows Phone Store, noe som gjør at du kan nå millioner av brukere over hele verden.

image

Lær deg å lage spill!

Her er en serie som hjelper deg i gang! Du får en introduksjon til Unity, hvordan du lager et enkelt spill og en detaljert guide på hvordan spill publiseres til Windows Phone og Windows 8. Deretter lærer du hvordan en kan koble seg til skyen, og lage et mer avansert spill med masse funksjonalitet.

image image image image image
image image image image image

Kom for i gang med Game Starter Kit

Game Starter Kit er resultatet av serien over, og kan lastes ned og brukes fritt. Som du kan se ligger det også en pakke med masse gratis grafikk du selv kan bruke i dine spill – som utvikler kan det være vanskelig å finne god grafikk som gjøre spillet ditt tiltrekkende.

screenshot_09252013_020250

Gratis grafikk
Gjør spillene pene og tiltrekkende med denne gratis grafikk-pakken: http://wootstudio.ca/win8platstarter

image


Comments (0)

Skip to main content