Alt du trenger for å lage spill til Windows!


Unity er et flott verktøy for dere som ønsker å lage spill til Windows 8 og Windows Phone 8. Du kan så og si bruke samme kode for å publisere ditt spill til både Windows Store og Windows Phone Store. Her er alt du trenger for å lage ditt første spill, få den ut på markedet og kanskje til og med vinne premier.

 

1) Kom i gang

Her er en guide som hjelper deg med å lære Unity, og hvordan du publiserer til Windows plattformen.

Del 1 – Kom i gang
Del 2 – Publiser til Windows
Del 3 – Publiser til Windows Phone
Del 4 – Brukergrensesnitt

2) Publisering og markedsføring

Vi har også en kampanje der vi hjelper dere med å publisere spillene deres, samt hjelper dere med litt markedsføring. Dette betyr at du kan få direkte kontakt med oss i Microsoft, gjøre et sammarbeid slik at vi kan hjelpe deg med å registrere deg som Windows utvikler, hjelpe deg med prosessen for å publisere, skaffe deg låne enheter du kan bruke til å teste appen din på (Tablet/Phone) og noe markedsføring (som muligheten for at appen din kommer som featured app i Windows Store).

Les mer: Vi hjelper deg med å å ut med ditt Unity-spil!

3) Fire steg til en 5-stjernes app!

Nedlastinger og ratings er essensielt for suksess med apps. For å hjelpe dere har vi har satt sammen en side med noen enkle steg dere kan følge for å gjøre appen din mer synlig, få neslastinger, og ratings.

Les mer: Promote your app, 4 steps to 5 stars

4) Konkurranse: Vinn Surface!
Vi har også en konkurranse her i Norge der du kan vinne en Surface ved å publisere dine spill.

Les mer: Hvordan du kan vinne en Surface?

 

Spørsmål? Ta kontakt med @petriw på twitter eller petwil@microsoft.com sa hjelper vi deg gjerne!

Comments (0)

Skip to main content