Build 2013 – Nå er det fett å kunne .Net


Build 2013 

Førstkommende onsdag 26.6 starter Microsofts utviklerkonferanse Build 2013 hvor allerede dag en byr på lanseringen av public preview av Windows 8.1.

Corporate Vice President Steven Guggenheimer sa til ZDNet: "We haven't done a good job telling the .Net developers we haven't forgotten them," ... "We need to tell them that."

Med den rekken av nye produkter og tjenester Microsoft har kommet med i det siste åpner det seg mange gode muligheter for oss .Net-utviklere! Med Store for både Windows og Phone, byr det seg mulighet til å nå ut til et stort publikum på ulike enheter og plattformer. Med din app kan du treffe millioner av brukere over hele verden! med bare noen få tastetrykk!

 

Mine topp 3 muligheter som .Net utvikler når det kommer til utvikling av apps er:

  1. Delt kjerne på tvers av plattformene gjør at samme kode kjører overalt. Dette gjør at jeg ikke trenger å bruke mye tid på å skrive om kode, men heller bruke tid på å forbedre koden.
  2. Den kunnskapen jeg har som .Net-utvikler gjør at jeg ikke trenger å lære mye nytt for å lage apper til Windows plattformen. Det er en kort vei fra idè til marked.
  3. Det finnes mange dyktige .Net-utviklere som kan hjelpe deg når du trenger det.

 

Mandag 24.6 setter jeg med på flyet til San Francisco for å oppleve BUILD 2013 som starter 26.6.
Dere kan finne en Live Stream på channel9, og jeg kommer til å komme med oppdateringer fra min twitter-konto @petriw


Comments (0)

Skip to main content