Januar-vinneren av “Win with Apps!” er kåret!


image

Vi har nå kåret januar-vinneren av “Win with Apps!”-konkurransen. Hver måned kårer vi minst en vinner, og i januarvar Lars Fagerbakkesom stakk av med en splitter ny Nokia Lumia 920 etter å ha laget appen GROW!

 

imageGrow er et spill hvor man har et objekt som du må mate for å få den til å vokse. Objektet har da et ukjent antall steg for brukeren. Man kan få den til å vokse ved å berøre telefonen til NFC enheter; andre telefoner, adgangskort osv.

Appen har også Nokia Maps hvor brukeren merkes online for andre. De kan så trykke på deg for å vokse. In-app purchase er med slik at brukeren kan velge andre objekter å dyrke/vokse for å skape en egen opplevelse av spillet.

Slår man på notifications blir brukeren påminnet om at objektet sulter, og det er lagt til en bakgrunn for lockscreen. Alt er synkronisert med Windows Azure.

 

profilLars har en utvikler-bakgrunn fra UiA og jobber fortiden hos Sykehuspartner. På fritiden jobber han med flere prosjekter på Microsoft-plattformen og har allerede sluppet flere apper til Windows Phone. Vi gratulerer igjen Lars med seieren!

Lær mer om Lars sitt spill GROW, og last det ned fra Marketplace her:
http://www.windowsphone.com/nb-no/store/app/grow/5cc15046-1ddd-40d6-aef5-5d3283e183c4

 

 

Bli med du også!
Konkurransen fortsetter med en nye muligheter hver måned, så lag en app og bli med du også!
Vinneren vil få hjelp til promotering av appen og en Nokia Lumia 920.

Les mer og bli med i konkurransen her:
https://www.facebook.com/MSDNNorge/app_177087835710162


Comments (0)

Skip to main content