Gratis fagdag om Windows Azure og Windows 8!


clip_image002

Vi ønsker deg velkommen til Microsofts fagdag med Windows Azure og Windows 8 i fokus. Dette blir en to-delt dag hvor første halvdel handler om Windows Azure (Windows Azure, ServiceBus, Notification Hubs og Mobile Services), og andre halvdel om Windows 8 (innhold for både begynnere og erfarene).

Registrer deg i dag!

Vi har to gjesteforelesere som begge har reist langt for å ta turen hit til Norge. Her vil du lære alt du trenger å kunne for å utvikle og publisere Windows 8 apps, og hvordan du kan ta i bruk nettskyen i dine prosjekter/apps. Vi har noe for alle - er du en student som ønsker å komme i gang? Har du laget en app fra før? Er du erfaren og jobber med apper til daglig? Eller kanskje du bare har noen spørsmål våre eksperter kan svare på? Fagdagen vil inneholde både kom-i-gang sesjoner, nyheter og nyttige tips og triks for Windows 8 og Windoes Azure plattformen slik at alle vil få utbytte av dagen.

Agenda
09:00 - Nyheter i Windows Azure
09:30 - Deep dive i Notifications Hubs, ServiceBus og Mobile Services
12:00 - Lunsj
12:45 - Introduksjon til Windows 8 plattformen og Windows Store
13:15 - Kom i gang med Windows 8 utvikling
13:30 - Pause
13:45 - Design og templates
14:15 - DataBinding and Design Time Data
15:00 - Pause
15:15 - Håndtering av orientering, snapped view, application bar og implementasjon av semantic zoom
15:45 - Bruk av kontrakter for å dele innhold, håndtere settings, og mulighetene for søk
16:15 - Ferdig

 

Registrer deg i dag!

Få en smakebit av hva du vil lære i denne case studien vi har gjort sammen med MAKING WAVES og VGTV:
Windows Azure Mobile Services

NB: Begrenset med plasser, registrer deg i dag!

Push notifications er en vital komponent i mobile applikasjoner - både i forbruker apps og enterprise apps. Windows Azure Mobile Services gjør det veldig enkelt å sende en push notification til mobile apps - men når vi snakker om en skalering med flere millioner devices blir det fort vanskeligere.

Det nye Notifications Hubs gir deg løsningen på dette med støtte for en infrastruktur laget for ekstrem skalerbarhet. Ralph kommer til bl.a å lære dere hvordan dette ser ut med kule eksempler! Vær klar for et realt deivce-show, hvor alt henger sammen ved hjelp av nettskyen.

Les mer på Scott Gu sin blogg

Om foredragsholderne
Ralph Squillace jobber i Microsoft og er mester på Windows Azure. Han reiser verden rundt for å holde foredrag. Han har også presentert på MSDN Live og Norwegian Developers Conference med gode tilbakemeldinger.

Peter Dwersteg jobber også i Microsoft og er en ekspert på Windows 8. Han reiser i disse tider rundt i Europa for å holde foredrag. Foredraget hans er for både erfarene og nykommere. Om du utvikler eller ønske å utvikle apps til Windows 8 er dette stedet for deg.

 

Registrer deg i dag!


Comments (0)

Skip to main content