Lær deg å skape apps på AppAcademy!


AppAcademy #1 Lansering!
AppAcademy er den ledende kunnskapsarenaen for apps i Norge.Vi holder i denne runden mini-konferanser annenhver uke i perioden 28. november til 6. februar. AppAcademy har spennende foredragsholdere som vil dekke alle aspekter rundt apps: strategi, markedsføring, økonomi og teknologi. Parallelt med foredragene vil det gå en konkurranse hvor vi kårer Norges beste nye app. Vinneren får gratis deltakelse på årets Mobile World Congress i Barcelona.

App Academy gir en unik mulighet for alle som ønsker å lære mer om apps og hvordan orientere seg i en ny verden hvor web ikke lenger er den dominerende kanalen for å nå dine kunder og brukere. Hør erfaringer fra de som er tidlig ute, og benytt sjansen til å knytte nye kontakter.

 

På AppAcademy #1 onsdag den 28.11 kommer noen av de fremste globale tankelederne i Norge, for å dele kunnskap og gi faglig inspirasjon.

AppAcademy #1 vil gi en unik innsikt fra et flerfaglig perspektiv innen produkt utvikling, hvordan strategier medieaktører som TV2 har implementert, venture investeringer i start-ups, oppstart av nye innovative virksomheter, og ikke minst siste nytt fra industri ledere som Opera Software, og Microsoft. I tillegg vil vi se på mobilmedia utviklingen mot 2020, og presentasjon av 3 nyskapende Windows 8 app startups

Program: AppAcademy #1
Intro til Future of Mobile 2020 & AppAcademy
, Shaun Thanki, Mobil 2.0 Pioner
Windows 8 - Verdens største Apps mulighet!, Børge Hansen, CTO, Microsoft
Globale App Trender, Tom Christian Gotschalksen, Mobilsjef, Opera Software
Native Vs HTML5 Apps?, Dag-Olav Norem, Mobilsjef, Finn.no
TV2’s mediestrategi for Apps, Tor-Einar Eriksen, Teknisk Leder, TV2
Investere i Apps Start-ups, Torleif Ahlsand, General Partner, Northzone Ventures
Hvorfor vi startet et Apps byrå? Ståle Husby, CEO, Norwegian Media Ventures
Presentasjon av 3 nyskapende Windows 8 app start-ups


Se AppAcademy.no for mer informasjon

 

Registrer deg her: http://appacademynorway.eventbrite.com/


Comments (0)

Skip to main content