GRATISSEMINAR: Kom i gang med moderne web-utvikling og Windows Azure med Arne Laugstøl, 23. november, Stavanger


clip_image002 

I løpet av denne kursdagen vil Arne Laugstøl vise deg hvordan du kan bruke moderne teknikker for å utvikle forskjellige typer løsning og apper på weben. Han vil også vise deg hvordan du kan bruke Windows Azure Microsoft sin nett–sky i din løsning. Dette er et begynnerkurs, så trenger ikke inngående kjennskap til Web–utvikling på forhånd. Her forsøker vi å gi det store overblikket, uten å stupe ned i alle detaljer.

Det fokuseres på hva som vil være nyttig for deg som utvikler klient– eller server– siden av en web–løsning. Du vil ha bruk for denne presentasjonen, enten du utvikler en Web–site eller en Web–app. Du vil forstå hvordan du kan bruke HTML5, JavaScript, Ajax, Css3, jQuery sammen med din ASP.NET MVC løsning. Hvordan du får lastet opp løsningen til Azure og hvordan dine brukere kan få en "single–logon" med bruk av enten sin "google–konto" eller "Windows–LivID" . Arne vil også vise deg hvordan du kan bruke Windows Azure sin Service–bus til en TCP–forbindelse med programmer som befinner seg bak en brannmur. De forskjellige måtene å lagre data på i Windows Azure vil han også vise deg. Arne går igjennom de forskjellige teknikkene, slik at du får det store overblikket, uten å gå i dybden på hvert enkelt tema.

 

Registrer deg gratis nå!

 

Hvem kurset passer for

Kurset er beregnet på utviklere som skal i gang med web–utvikling på Microsoft–plattformen. Presentasjonen vil være på norsk, men kursmateriellet vil være på engelsk.

Agenda

· Introduction to Windows Azure

· Domain⁄Test–Driven Development

· ASP.NET – MVC

· JavaScript

· jQuery

· AJAX

· HTML5 – The promise land

· Windows Azure

· Storage Strategies

· Single logon

· Windows Communicatoin Foundation

Windows Azure AppFabric ⁄Service bus

Registrer deg gratis nå!


Comments (0)

Skip to main content