Gratis Windows Azure Camp 14. november


Gratis Windows Azure Camp i Oslo den 23. oktober

Vi har satt opp en nytt gratis Windows Azure Camp i Oslo. Det er kun 30 plasser så registrer deg i dag!

 

Nettskyen er i større og større grad en vesentlig del av det vi omtaler som internet i dag.
Microsofts nettsky løsning; Azure, ble lansert i 2008 med focus på å være en Platform as a Service (PaaS) løsning for software utviklere til å kunne lettere få sine egne løsninger ut i skyen.
På de 4 årene Azure har vært tilgjengelig, har plattformen modnet og ekspandert i omfang og muligheter og er i en trygg havn for din virksomhet å ha tjenester eksponert.

 

Med ønske om større elastisitet og fleksibilitet i forhold til skalering, er nettskyen definitivt veien å gå.

 

Formålet med dette seminaret er å komme i gang med å utnytte mulighetene Azure gir fra dag en, og ikke minst vise hva slags muligheter som ligger i platformen. Det vil også være fokus på hva som er riktig måte å lage software som kjører optimalt i nettskyen.

 

NB: Husk å ta med deg egen PC, det blir lab-øvelser!

 

Registrer deg gratis nå!

Agenda
13:00 - Introduksjon
En gjennomgang av de ulike mønstrene man ser innenfor skytjenester og hva slags ting du som utvikler må gjøre annerledes for å tilpasse deg nettskyen.

14:00 - Komme i gang
I denne sesjonen får man en introduksjon til portalen for Azure og alle elementene som er i plattformen. Du vil få et innblikk i hvordan programatisk få tilgang til de ulike tjenestene som er i Azure.

15:00 - Continuous Deployment - LAB
En av mange forbedringer som har blitt lagt til Azure det siste året er noe som kalles Web Sites, med dette kommer konsepter som continuous deployement med bruk av kildekode-kontroll software. Du vil en introduksjon til begrepene og få hendene skitne med en hands-on-lab gjennomgang. På slutten av laben, vil du ha publisert din første Web app i nettskyen.

16:00 - Storage - LAB
Det aller meste av software trenger å ha data assosiert med seg, enten det er strukturert data som f.eks. SQL, eller dokument baserte løsninger, og kanskje til og med enda mer statisk data. Storage er et knippe av tjenester i Azure som din applikasjon kan dra nytte av som gir deg mange muligheter, og ikke minst også en skaleringsmulighet som kjennetegner nettskyen. Du vil gjennom denne laben få introduksjon til begrepene og komme i gang med hvordan data kan håndteres i Azure.

Registrer deg gratis nå!

Comments (0)

Skip to main content