Gratisseminar i Bergen: Kom i gang med moderne web-utvikling og Windows Azure


image  

I løpet av denne kursdagen vil Arne Laugstøl vise deg hvordan du kan bruke moderne teknikker for å utvikle forskjellige typer løsninger og applikasjoner på weben. Han vil også vise deg hvordan du kan bruke Windows Azure, Microsoft sin nett–sky, i din løsning.

Meld deg på gratis her:
http://www.programutvikling.no/kurskalenderoversikt.aspx?mid_1=1352&mid=1535&id=1530223

 

Dette er et begynnerkurs, så du trenger ikke å ha inngående kjennskap til Web–utvikling på forhånd. Her forsøker vi å gi det store overblikket, uten å stupe ned i alle detaljer.

Det fokuseres på hva som vil være nyttig for deg som utvikler klient– eller server– siden av en webløsning. Du vil ha bruk for denne presentasjonen, enten du utvikler en Web–site eller en Webapplikasjon (App). Du vil forstå hvordan du kan bruke HTML5, JavaScript, Ajax, CSS3, jQuery sammen med din ASP.NET MVC løsning. Enten du bruker en vanlig server, eller bruker Windows Azure med muligheten for "single–logon" med bruk av enten sin "google–konto" eller "Windows–LivID". De forskjellige måtene å lagre data på i Windows Azure vil han også vise deg.


Hvem kurset passer for

Kurset er beregnet på utviklere som skal i gang med webutvikling på Microsoft–plattformen, eller ledere som trenger en forståelse av hvordan de nye teknikkene henger sammen. Presentasjonen vil være på norsk, men kursmateriellet vil være på engelsk.

Agenda

 • Introduction to Windows Azure
 • Domain⁄Test–Driven Development
 • ASP.NET – MVC
 • JavaScript
 • jQuery
 • AJAX
 • HTML5 – The promise land
 • Windows Azure
 • Storage Strategies
 • Single logon
 • Windows Communicatoin Foundation (WCF)
 • Windows Azure AppFabric ⁄Service bus

Om foredragsholder

Arne Laugstøl er utdannet Cand. Real., og jobber til daglig som konsulent og kursinstruktør hos ProgramUtvikling AS. Han har lang erfaring innen programutvikling, som arkitekt og utvikler og har dybdekunnskap innen .NET , C#, ASP.NET, WPF.

Meld deg på gratis her:
http://www.programutvikling.no/kurskalenderoversikt.aspx?mid_1=1352&mid=1535&id=1530223

Comments (0)

Skip to main content