Gratis Windows 8 Developer Kickoff 16. august


 

Meld deg på her:
https://msevents.microsoft.com/CUI/EventDetail.aspx?EventID=1032519948&Culture=nb-NO&community=0

Closing the gap between web and desktop with WinRT1200-1245

Av Einar Ingebrigtsen fra DoLittle Studios AS

WinRT representerer en ny programmeringsmodell som ikke bare støttes av utviklingsmiljøer som tradisjonelt har blitt brukt for desktop utvikling; C++, C# og .NET, men også nå HTML5 og JavaScript. Få en liten gløtt inn i hvordan man kan organisere og bygge en applikasjon for WinRT med mer tradisjonelle Web metodikker.

Visual Studio 20121300-1345

Av Niall Merrigan

With the release of VS2012 RTM with Windows 8, this session will go through the best bits, what's and what's there to make your life easier. Low PowerPoint, High Demo factor.

Testing i Windows 81400-1445

Av Glenn F. Henriksen fra EVRY

Hvordan kan du enhetsteste HTML/JS Metro-applikasjonene dine? Glenn viser deg teknikker for hvordan du skal organisere koden din, hvordan du kan skrive tester, få kjørt de igjennom Visual Studio og ikke minst på bygge serveren din. Du får teknikker og verktøy for å lage robuste og fungerende Windows 8 Metro applikasjoner.

Metro design for Windows 81500-1545

Av Dan Robert *** fra BEKK

Med Windows Phone ble Metro design prinsipper. Nå lanseres også Metro design prinsipper for Windows 8 apps. Dette er en av største endringene Microsoft har gjort siden Windows 95. Dan Robert vil dele sine erfaringer fra sine Windows 8 prosjekter, komme med tips og triks og forklare de grunnleggende prinsippene for hva som skal til for å lage funksjonelle, brukervennlige og pene Windows 8 Metro applikasjoner.

Hvordan tenke UX for Windows 81600-1645

Av Felipe Longe fra Peanuts

For å skissere, designe og utvikle Windows 8 Metro style applikasjoner må en tenke annerledes enn på andre plattformer. Denne sesjonen byr på noen enkle grep som kan effektivisere arbeidet fra første skisse og helt frem til Windows Store. Eksemplene som vises vil være hentet fra utfordringer møtt under utvikling av applikasjoner til Windows Store.

Erfaringer fra å utvikle Wordfeud app for Windows 81700-1745

Av Gøran Hansen

Wordfeud er en fantastisk suksesshistorie som har solgt millioner av eksemplarer på iOS og Android plattformene. Gøran har vært med på å utvikle Wordfeud for Windows 8, og han er helt sikker på at appen også vil få kommersiell suksess på Windows 8 plattformen. Gøran vil dele sine erfaringer fra prosjektet. Han kommer til å fortelle om hvordan teamet har portet eksisterende WinPhone 7 kode til Windows 8, og hva de måtte gjøre for å få appen til å passe inn i Metro shellet i Windows 8.

Gøran jobber som konsulent hvor han hjelper kunder med systemutvikling, .NET, HTML5/JavaScript og utvikling av Windows 8 apps. Han har lenge vært fan av smidige metoder og software craftsmanship, og det gjennomsyrer hans arbeidsmetoder. Gøran har holdt foredrag på flere store konferanser som MSDN Live, Muligheter 2011 og Smidig, og han er en Microsoft Regional Director og MVP.

Grillmat og mingling1800 – 2000

Vi legger opp til en hyggelig sosial event etter det faglige hvor vi kan kose oss med litt grillmat og drikke. Her har du mulighet til å treffe andre som er interessert i Windows 8 og ikke minst foredragsholderne. Vi fra Microsoft til å være til stede og diskutere mulighetene du har som en app utvikler på vår plattform. Så bli med og sett preg på vår første utvikler kickoffSmile

 

Meld deg på her:
https://msevents.microsoft.com/CUI/EventDetail.aspx?EventID=1032519948&Culture=nb-NO&community=0


Comments (0)

Skip to main content