Bli med på Windows 8 Kickstart for utviklere!


Nå er det ikke lenge til Windows 8 lanseres og vi vet at veldig mange har lyst til å være på en ny plattform tidlig. Derfor har vi gleden av å invitere deg til en kickstart for uvikling på Windows 8 plattformen. Vi har fått noen de mest erfarne foredragsholdere vi har på temaet i Norge, slik at du skal få mest mulig ut av dagen.

Den 16 august får vi bl.a besøk av
- Niall Merrigan
- Gøran Hansen
- Dan Robert ***
- Einar Ingebrigtsen
- Og flere

Er du en utvikler, frond-end designer eller UX ekspert, skriver du .net eller HTML/JS eller er du bare sulten på lære deg Metro design? Da er dette noe for deg! Er du klar for en real kickstart etter sommeren og ønsker å lære fra folk som vet hva de prater om ? Meld deg på i dag - vi har begrenset med plasser!

 

Gratis påmelding her: https://msevents.microsoft.com/CUI/EventDetail.aspx?EventID=1032519948&Culture=nb-NO&community=0

 

Vi ses!


Comments (0)

Skip to main content