Sommerskole: Windows Phone på en dag!


banner1_1_thumb8_thumb_thumb_thumb
image_thumb[3]_thumb_thumb

Velkommen til MSDN Norges Windows Phone sommerskole.

fullday

I løpet av dagen vil du få en god oversikt over Windows Phone plattformen, hvilke verktøy du trenger, hvordan du utvikler apps, design guidelines (Metro) og hvordan du kan fortsette læringen. Om du fullfører skolen kan du være med i trekningen av en Nokia Lumia 800.

 

1. Hva er Windows Phone?

 

2. Oversikt over plattformen

 

3. Hvordan utvikle

For å utvikle apper til Windows Phone kan du bruke verktøyene som finnes her:
http://create.msdn.com

Disse verktøyene er gratis og inneholder alt du trenger for å starte utviklingen. Dette inkluderer Visual Studio 2010 Express, SDKer for app utvikling og spillutvikling, emulator for å teste applikasjonene og mye mer.

Om du ønkser å deploye appen på en telefon må du registrere deg som utvikler. Dette koster en årlig sum, og gir deg tilgang til å publisere apper, teste på devicer mm.

 

4. Lag din første Windows Phone app

Denne artikkelen vil introdusere deg til de forskjellige elementene for å kunne utvikle en app til Windows Phone. Du ser hvordan logikk og kode skilles fra design, og hvordan du kan sette sammen din første Windows Phone app.

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ff402526(VS.92).aspx

 

5. Metro design

image

Windows Phone følger et sett med UI-regler – Metro Design. Dette foredraget introduserer deg til konseptene og vil hjelpe deg med å designe dine apper.

https://channel9.msdn.com/Events/BUILD/BUILD2011/APP-832T

 

6. Windows Phone Training Kit

Med Windows Phone Training Kit følger det en rekke med presentasjoner og øvelser for at du kan lære deg å utvikle for plattformen. Velg sesjonene og øvelsene som passer for deg. Da du er ferdig går du til neste steg.

http://msdn.microsoft.com/en-us/WindowsPhoneTrainingCourse

 

7. Vinn en Nokia Lumia 800

Lag en enkel Windows Phone app som inneholder teksten "MSDNs Sommerskole + <ditt navn>” og send XAP filen med Screenshot til petwil@microsoft.com innen 15.8.2012 for å være med i trekningen av en Nokia Lumia 800.

Comments (0)

Skip to main content