Sommerskole: Windows Phone på 2 timer


banner1_1_thumb8_thumb_thumb_thumb_t
image_thumb3_thumb_thumb_thumb

Velkommen til MSDN Norges Windows Phone sommerskole.

clock2h[2]

I løpet av de neste 2 timene vil du få en god oversikt over Windows Phone plattformen, hvilke verktøy du trenger, hvordan du utvikler apps, design guidelines (Metro) og hvordan du kan fortsette læringen. Om du fullfører skolen kan du være med i trekningen av en Nokia Lumia 800.

1. Hva er Windows Phone?

2. Oversikt over plattformen

3. Hvordan utvikle

For å utvikle apper til Windows Phone kan du bruke verktøyene som finnes her:
http://create.msdn.com

Disse verktøyene er gratis og inneholder alt du trenger for å starte utviklingen. Dette inkluderer Visual Studio 2010 Express, SDKer for app utvikling og spillutvikling, emulator for å teste applikasjonene og mye mer.

Om du ønkser å deploye appen på en telefon må du registrere deg som utvikler. Dette koster en årlig sum, og gir deg tilgang til å publisere apper, teste på devicer mm.

4. Lag din første Windows Phone app

Denne artikkelen vil introdusere deg til de forskjellige elementene for å kunne utvikle en app til Windows Phone. Du ser hvordan logikk og kode skilles fra design, og hvordan du kan sette sammen din første Windows Phone app.

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ff402526(VS.92).aspx

Comments (0)

Skip to main content