Sommerskole: Windows Azure på en dag!


banner1_1
image_thumb7_thumb

Velkommen til MSDNs Windows Azure sommerskole!

fullday

I løpet av dagen vil du få en god oversikt over Windows Azure plattformen, hvilke verktøy du trenger, hvordan du kan utvikle for plattformen, lage en enkel applikasjon og få et fult program for å fortsette med den delen av Windows Azure du interesserer deg for.

 

1. Introduksjon til Windows Azure for en utvikler

image42

Denne videoen gir en rask oversikt over hva Windows Azure er for en utvikler.

 

2. Lag en enkel applikasjon for Windows Azure med .Net

Scott Guthrie viser deg hvordan du kan lage en enkel applikasjon til Windows Azure med .Net, samt hvordan du deployer den til Windows Azure.

 

3. Last ned og installer verktøyene gratis

Til slutt kan du installere verktøyene slik at du er klar til å utvikle for Windows Azure. På denne siden finner du også flere artikler om du er interessert i mer læring.

http://www.windowsazure.com/en-us/develop/net/

 

4. Opprett konto og lag en enkel “Hello World” applikasjon

Nå som du har installert verktøyene er det på tide å opprette en konto og få laget din første applikasjon. Denne artikkelen er satt sammen av oss i MSDN tidligere for å hjelpe utviklere i gang. Du vil bli tatt gjennom stegene som trengs for å lage en konto, samt lage din første enkle applikasjon i skyen! Fullfører du oppgaven som blir gitt (mer informasjon finner du i artikkelen) sender vi deg en step-by-step bok for Windows Azure i posten, helt gratis!

Artikkelen finner du her:
http://blogs.msdn.com/b/dpenorway/archive/2012/03/26/l-230-r-deg-229-utvikle-applikasjoner-for-windows-azure-vi-hjelper-deg-igang-med-gratis-bok-windows-azure-step-by-step.aspx

 

5. Videre læring med Windows Azure Training Kit

Windows Azure Training Kit består av en rekke presentasjoner og øvelser du kan følge steg for steg. Her kan du selv velge hvilke deler av Windows Azure du ønsker å lære mer om.

Windows Azure Training Kit finner du her:
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=8396

 

6. Få et lodd for å ha fullført Windows Azure sommerskolen og bli med i trekningen av en Nokia Lumia 800

Lag en ny applikasjon, eller endre en av dine tidligere applikasjoner (som f.eks den du lagde for å få bok) slik at den inneholder “MSDN Sommerskole – <ditt navn>”. Send denne URLen til petwil@microsoft.com og du vil få et lodd til trekningen av en Nokia Lumia 800. Du må ha fullført sommerskolen og sendt oss URL før 15.8.2012.

Comments (0)

Skip to main content