Sommerskole: Windows Azure på 2 timer


banner1_1
image_thumb[7]

Velkommen til MSDNs Windows Azure sommerskole!

clock2h

I løpet av de neste 2 timene vil du få en god oversikt over Windows Azure plattformen, hvilke verktøy du trenger, hvordan du kan utvikle for plattformen og lage en enkel applikasjon.

 

1. Introduksjon til Windows Azure for en utvikler

image[4]

Denne videoen gir en rask oversikt over hva Windows Azure er for en utvikler.

2. Lag en enkel applikasjon for Windows Azure med .Net

Scott Guthrie viser deg hvordan du kan lage en enkel applikasjon til Windows Azure med .Net, samt hvordan du deployer den til Windows Azure.

3. Last ned og installer verktøyene gratis

Til slutt kan du installere verktøyene slik at du er klar til å utvikle for Windows Azure. På denne siden finner du også flere artikler om du er interessert i mer læring.

http://www.windowsazure.com/en-us/develop/net/

 

4. Opprett konto og lag en enkel “Hello World” applikasjon

Nå som du har installert verktøyene er det på tide å opprette en konto og få laget din første applikasjon. Denne artikkelen er satt sammen av oss i MSDN tidligere for å hjelpe utviklere i gang. Du vil bli tatt gjennom stegene som trengs for å lage en konto, samt lage din første enkle applikasjon i skyen! Fullfører du oppgaven som blir gitt (mer informasjon finner du i artikkelen) sender vi deg en step-by-step bok for Windows Azure i posten, helt gratis!

Artikkelen finner du her:
http://blogs.msdn.com/b/dpenorway/archive/2012/03/26/l-230-r-deg-229-utvikle-applikasjoner-for-windows-azure-vi-hjelper-deg-igang-med-gratis-bok-windows-azure-step-by-step.aspx

Comments (0)

Skip to main content